palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

„2013 a Külhoni magyar kisiskolások éve” 1. központi pályázat

A pályázat célja a módszertani továbbképzésen való részvétel biztosítása, valamint a továbbképzéshez kapcsolódó költségek fedezése a külhoni magyar iskolás kor előtti, illetve általános iskolás korú gyermekek köré szerveződő közösségek megszervezésének, megerősítésének, hatékonnyá tételének érdekében e célokat tükröző igényes, minőségi pályázatok támogatásával.

A pályázati felhívás tárgya: 2013 a külhoni magyar kisiskolások éve” program keretében külhoni magyar közösségépítő magánszemélyek részvételének biztosítása és támogatása módszertani továbbképzési programon.

Pályázók köre: A támogatás kedvezményezettje lehet az a Magyarország területén lakóhellyel nem rendelkező, Szlovákiában, Ukrajnában, Romániában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában, vagy Ausztriában élő, magát magyarnak valló

A pályázat megvalósítási paraméterei:

Rendelkezésre álló támogatási keretösszeg: 1,25 millió Ft. 

A továbbképzés megvalósítási időszaka: 2013. július

A pályázat benyújtása: 2013. február 15. – 2013. március 18.

A továbbképzésen való részvétel szakmai beszámolójának benyújtási határideje: 2013. október 30.

A pályázat benyújtása elektronikus formában történik. A pályázatot a Bethlen Gábor Alap honlapján (www.bgazrt.hu) található pályázati adatlap pontos kitöltésével, a honlapon megjelölt mellékletek hiánytalan csatolásával lehet benyújtani az alábbi címre:

kisiskolasokeve@bgazrt.hu

Papír alapú pályázatot benyújtani csak indokolt esetben lehet. A benyújtás napja a pályázati csomag postára adásának napja. Postacímünk: 1250 Budapest, Pf. 32. A postára adás határideje: 2013. március 18.

Letölthető dokumentumok

pályázati adatlap

Pályázati útmutató magánszemélyek részére a 2013. évi pályázatokhoz

További információ

A pályázattal kapcsolatosan információ kérhető az alábbi elérhetőségeken:

Bogdán Andrea

Tel: +36-1-7955492,

e-mail: andrea.bogdan@bgazrt.hu, vagy kisiskolasokeve@bgazrt.hu

Forrás: http://bgazrt.hu