A hitel verspályázat

Az Amatőr Művészek Fóruma verspályázatot hirdet „A hitel” címmel. Manapság erről a szóról mindenkinek a svájci frank árfolyama jut eszébe. Elkoptattuk, elértéktelenítettük szavunkat, lesüllyesztettük a hiteldíjkalkuláció, vagy éppen a teljes hiteldíjmutató szintjére. Hol van már az adott szó hitele, vagy az első, úttörő gazdasági művünk, A Hitel Széchenyitől? Kevesen tudják, ismerik ennek bevezető szavait:  „A hitelről szólok, s ami belőle foly; a becsületrűl, az adott szó szentségéről, a cselekedetek egyenességéről,…” Neki ezt jelentette a hitel szó! És nektek?

A pályázaton részt vehet: bárki, aki magyar nyelven ír, betöltötte a 16. életévét, és rendelkezik magyarországi postai elérhetőséggel, valamint regisztrált tagja az Amatőr Művészek Fóruma weboldalnak. Itt regisztrálhatsz

http://www.amatormuveszek.hu/modules.php?name=Your_Account&op=new_user

 

A pályázaton való részvétel díjtalan!

A pályamű kritériumai:

  • minimum 300, maximum 1500 karakter betűközökkel és írásjelekkel együtt.
  • a mű még nem jelent meg sem nyomtatott, sem pedig elektronikus (hangos könyv, web) formában.
  • saját szellemi termék, mely fölött kizárólagos szerzői jogokat gyakorol a pályázó.
  • a magyar helyesírásnak kifogástalanul megfelel (ez alól kivételt képezhetnek az írásjelek, és a sor eleji nagy kezdőbetűk, amennyiben ez az egész műre jellemző és nem csak eseti).
  • a mű tartalmára jellemző/utaló műcím.

Szerkezeti megkötés nincsen, de alapvetően költeménynek kell lennie a szó klasszikus értelmében, nem csak egymás alá írt soroknak.

A pályázat beküldésének módja:
AZ AMATŐR MŰVÉSZEK FÓRUMA WEBOLDAL ÁLTAL ERRE A CÉLRA BIZTOSÍTOTT BEKÜLDŐ FELÜLETEN. De ehhez előbb REGISZTRÁLNI kell az oldalunkon magát a pályázónak.

Tilos a HTML kódok használata a beküldésnél.
Az űrlapon minden mező kitöltése kötelező, a valóságnak megfelelően.

Minden pályázó 2db verssel pályázhat. Két művel történő pályázás esetén kérjük a két művet két különálló űrlapon elküldeni.

Beküldési határidő: 2011. december 1. 23:59
Eredményhirdetés: várhatóan 2011. december 15.

Díjak:

  • Első helyezés: 1db AMF-es póló (saját méretben), valamint egy 4000 forintos vásárlási utalvány a letmicro Kft felajánlásából és Popper Péter: Ingovány, valamint Popper Péter: Hordaléktalajon című könyvek a Millennium Könyvesház felajánlásából.
  • Második helyezés: 1db AMF-es póló (saját méretben) a letmicro Kft felajánlásából és Popper Péter: Részemről mondjunk mancsot című hangoskönyv a Millennium Könyvesház felajánlásából.
  • Harmadik helyezés: 1db AMF-es póló (saját méretben) a letmicro Kft felajánlásából.

A pályázaton nem vehetnek részt:

  • Az Amatőr Művészek Fóruma weboldal szerkesztői.
  • A jelen pályázat zsűrijének tagjai.

A zsűri név nélkül kapja meg a beérkezett pályaműveket. Minden pályázat kódot kap, mely a nevet lesz hivatott helyettesíteni. Miután a zsűri meghozza a döntést, a nyertes pályázókat e-mailben értesítjük.

Pályázati anyagot nem őrzünk meg, és nem küldünk vissza. A fenti követelményeknek nem megfelelő pályamunkák nem vesznek részt a pályázaton. Erről külön értesítést nem küldünk.
Az eredményhirdetést követően ha a nyertes pályázókkal egy héten belül nem tudjuk felvenni a kapcsolatot, a pályázót kizárjuk, és a zsűri választ helyette másikat a többi pályázó közül.

Web: http://www.amatormuveszek.hu/