palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Design pályázat-raktárkapu festésének tervezése és festése

euroministorage pályázatTervezz és fess raktárkapukat az Euro Mini Storage-nak! A pályázat kiírásának fő célkitűzése a Euro Mini Storage Hungária Kft. számára raktárajtó design festésének megtervezése és kivitelezése.

A Euro Mini Storage Hungária Kft. megbízásából a MOME line – MOME Nonprofit Kft (a továbbiakban a Kiíró) pályázatot hirdet a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem jelenlegi és volt hallgatói számára.

A pályázaton egyéni pályázók indulhatnak, bármely szakról.

A pályázat lezárásával a három nyertes és a további négy kiemelt pályázó elnyeri azt a jogot, hogy az általa az Ügyfél számára tervezett festés megvalósulásra kerüljön.

A PÁLYÁZAT TÁRGYA
Az Ügyfél 1097 Budapest, Gyáli út 50. alatti telephelyén található 7 db utcára néző raktárajtó figyelemfelkeltő design festésének megtervezése és kivitelezése a MOME jelenlegi és volt hallgatói által pályázat keretében, témára való megkötés nélkül.

A három győztes és a négy kiemelt pályamű, azaz összesen hét pályamű megvalósul.

A PÁLYÁZÓK KÖRE ÉS DÍJAZÁSA
A pályázók körét a Kiíró az alábbiak szerint határozta meg: a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem jelenlegi és volt hallgatói.
Egy pályázó több tervet és változatot is benyújthat.
A 7 db raktárajtó külön kezelendő, azaz nem a 7 kapura készült összefüggő alkotást várunk, hanem 7 db különböző pályaművet.

  • Első díj: 80.000,- Ft.
  • Második díj: 60.000,- Ft.
  • Harmadik díj: 40.000,- Ft.

A pályázaton a három díjazott alkotáson felül négy további alkotás is kiválasztásra kerül a megvalósításra. Ezek közül két pályaművet nyilvánosan, az Ügyfél Facebook oldalán történő szavazással a nagyközönség választ ki 2010. június 24. és 27. között.
A hét megvalósulásra kiválasztott pályaművet a nyertes alkotók 2010. június 30-án sajtóesemény keretében maguk kivitelezik. A kivitelezésre munkadíjjal és anyagköltséggel együtt kapunként, azaz pályaművenként összesen 50.000 Ft + ÁFA áll rendelkezésre.

A PÁLYÁZATON BENYÚJTANDÓ DOKUMENTUMOK
Kötelezően benyújtandó dokumentumok

  1. A pályázó nevét, e-mail címét és telefonszámát tartalmazó dokumentum,
  2. a dizájn leírása (max. 1 oldal),
  3. látványterv (vektoros vagy kézi rajz formájában),

A pályázati anyagot digitális formában (emailben) kell benyújtani.
A benyújtandó dokumentáció digitális részeinek elvárt formátuma: * olyan pdf kiterjesztésű fájl, amely felbontása 300-600 dpi és alkalmas a Bizottság számára szervezett vetítésen való bemutatásra, illetve nyomtatott változat elkészítésére (bármely pályázati kategóriára több különböző változat is beadható)

A BEADÁS HATÁRIDEJE ÉS MÓDJA
A pályázat beadási határideje: 2010. június 23. szerda déli 12.00 óra

A pályázatokat kérjük a fatimeplotar@momeline.hu email címre elküldeni. Az email tárgya legyen: “Euro Mini Storage festés pályázat”

TÁJÉKOZTATÁS
A pályázattal kapcsolatos további felvilágosítás a fatimeplotar@momeline.hu címen kérhető.

Letölthető dokumentum

pályázati kiírás

Forrás: http://momeline.hu/tervezz-es-fess-raktarkapukat-az-euro-mini-storage-nak