Egyedi reklám -és ajándéktárgy-tervezési pályázat

A Stúdió 68 Kft. Innovációs pályázatot hirdet Egyedi reklám -és ajándéktárgyak tervezése” témakörben. Szeretnék megtalálni azon újszerű, ötletes és eredeti tárgyakat, terveket, elképzeléseket, melyek meglepetésszerű hatásukkal, új dimenzióba helyezik az üzleti ajándékozást.

Kreatív és egyben újszerű ötleteknek kínálnak megmérettetési és megvalósítási teret, legyen szó akár meglévő tárgyról új köntösben, teljesen egyedi megoldásról, illetve különböző anyagokon alkalmazható grafikai vagy emblémázási eljárásokról.

Pályázni lehet:

  • minden 14.-ik életévét betöltött természetes személynek, illetve ezek közösségeinek ( pl: osztályközösségek, baráti társaságok )
  • egyéni vállalkozónak
  • jogi személyiségű, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságnak ( csőd-, felszámolási eljárás kizáró ok )

Pályázati feltételek:

Pályázati díj nincs!
A pályázaton való indulás alapfeltétele, hogy a cégünk által erre a célra létrehozott honlapon – www.promovilag.hu – regisztrálni kell, név, életkor, lakcím illetve gazdasági társaságoknak cégnév, székhely és cégjegyzékszám megadásával. Az adatokat a Kiíró csak a pályázathoz kapcsolódóan kezeli, azt 3. személy részére nem adja ki.
Nevezni új, valamint korábban vagy egy időben máshova még be nem nyújtott pályaművekkel lehet.ű

A benyújtás módja:

Elektronikus formában, a pályázat honlapján – www.promovilag.hu – keresztül, ahova a pályaműveket kérjük feltölteni. A pályaművek feltöltése lehetőleg jpg vagy pdf formátum legyen.
A feltöltés maximális mérete egy-egy pályamű esetében 1 Mb.
Feltöltésre kerülhet: műszaki rajz, makett, tervrajz, tárgyfotó, grafikai terv stb.
A pályaművek feltöltésével egy időben, kérjük, hogy rövid, maximum 10 mondatos leírással mutassák be tervüket, javaslatukat. Az ehhez szükséges adatlap a honlapon elérhető.

Pályázat díjazása:

  • Nettó 220.000 Ft – cégünk a hatályos személyi jövedelem adót átvállalja
  • Nettó 170.000 Ft – cégünk a hatályos személyi jövedelem adót átvállalja
  • Nettó 130.000 Ft – cégünk a hatályos személyi jövedelem adót átvállalja

Junior Kreatív különdíj: Nettó 30.000 Ft

Pályázat lezárásának időpontja: 2013.február 8.

Eredményhirdetés időpontja: 2013. február 28.

Bővebb információ:

http://www.promovilag.hu/index.php?todo=palyazat

További pályázatok