palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

GINOP 1.2.9-20 – Társadalmi egyeztetésen a Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása pályázat

Elindult a „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című (GINOP-1.2.9-20 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése. A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2020. október 16-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban. (Frissítve!!!)

2021. 01. 11 – Felfüggesztették a A  GINOP-1.2.9-20 kódszámú pályázat 2. és 3. mellékletében található  településeken működő vállalkozások előminősítési lehetőségét!

GINOP-1.2.9-20 Előminősítési folyamat felfüggesztése

GINOP-1.2.9-20 kódszámú pályázat a tervek szerint 2 és 10 millió forint közötti összeggel segítheti a szabad vállalkozási zónák 1202 településén működő társaságokat. További 162 felzárkózó településen 60 millió forint a felső határ, ám ez mindkét esetben módosulhat a visszajelzések alapján.

A támogatási intenzitás 70 százalék, a pályázat január elején kezdődhet.

Letölthető dokumentumok

GINOP_129_Felhivas-1

A pályázat elszámolható költségei közé fog tartozni a pályázatírás és a projektmenedzsment költsége is.

Pályázzon velünk!
Pályázatírás

Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása pályázat

A felhívás ágazati korlátozásokat sem jelöl ki, vagyis a termelő cégek mellett kereskedelmi, szolgáltató és építőipari vállalkozók is pályázhatnak új eszközök, berendezések, gépek vásárlásával, ingatlanfejlesztéssel. Az elnyert összeg az alkalmazottak munkabérére, képzésére, vagy informatikai fejlesztésekre is fordítható. A Kedvezményezett települések gazdaságélénkítő programba, és a Felzárkózó települések programba tartozó falvak vállalkozásai, szociális szövetkezetei előminősítésen vesznek részt, amelyben az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. segíti őket.

 

Friss