palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat munkáltatók és felnőtt tanulók számára

Pályázati felhívás munkáltatók és felnőtt tanulók számára. Két oldal – a felnőttkori tanulásról. A Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus, a Magyar Pedagógiai Társaság és a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat – a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége partnerségével – pályázatot hirdet munkáltatók és felnőtt tanulók részére. A pályázat célja: bemutatni/képet kapni a munkáltató és a munkavállaló oldaláról a felnőttkorban vállalt tanulás problémáiról, örömeiről, eredményeiről, átadható tapasztalatairól.

 

A munkahelyi vezetők/munkáltatók a pályázatban írják le, milyen tapasztalataik vannak a felnőttkori tanulás területén, milyen szempontok alapján döntenek munkatársaik tanulásának támogatásáról? Milyen módon ösztönzik tanulásra a munkavállalókat, figyelemmel kísérik-e boldogulásukat a tanulás ideje alatt, adnak-e kedvezményeket a tanulásra egy-egy kritikus helyzetben (vizsgaidőszakban)? Észlelik-e kezelik a tanulásban történő megtorpanást, segítik-e továbblépést és milyen módon fogadják a tanulmányok sikeres befejezését? A felnőttkori tanulás mennyire változtatja meg a munkához való hozzáállást, a szervezetben elfoglalt helyet?

A felnőtt tanulók/munkavállalók a pályázatban írják le, milyen helyzet, állapot, felismerés indította őket tanulmányaik újrakezdésére, folytatására, milyen döntések előzték meg a tanulás megkezdését, és azokat egyedül, családdal vagy más segítséggel hozták meg?

Milyen munkahelyi problémákkal, meglepetésekkel szembesültek tanulmányaik folyamán, hogyan győzték le a nehézségeket, milyen örömök, elismerések érték ezen időszak alatt?

Milyen változásokat hozott/hozhat a képzésben való részvétel, milyen jövőt jelent számukra saját belső igényeik és a munkáltató oldaláról tekintve?

Életszemléletükben hozott-e és miben változást a tanulás időszaka?

*****

A pályázatokat A/4-es méretben, minimum 2- maximum 6 oldal terjedelemben, ha lehet, fényképpel együtt várjuk lehetőleg e-mailben vagy postai küldeményként.

A pályázat tartalmazza a pontos nevet, elérhetőséget: postacím, e-mail, telefonszám.

A pályázatok beérkezési határideje: 2011. szeptember 23.

Cím:
Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus
1011 Budapest, Corvin tér 8.

A borítékra kérjük, írják rá: Két oldal a felnőttkori tanulásról

E-mail cím: tothe@mmikl.hu

A sikeres pályázatok beküldőinek írásait megjelentetjük a Szín-Közösségi Művelődés c. folyóiratban.

Forrás: http://www.mmikl.hu/