Szoftver Style pályázat

A Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. nyílt grafikai pályázatot hirdet legújabb online számlázó szoftverének újratervezésére. Megkötés nélkül várjuk pályázóinktól az innovatív, ötletes, korszerű felülettel rendelkező grafikai megoldásokat!

Pályázz és Nyerj iPad Minit!

A feladat a szoftver felületének újra kovácsolása a meglévő program és három kiemelt kép alapján. A kreatív grafikai terv elkészítésének nem szabunk határt. Az elbírálás főbb szempontjai a grafikai megjelenés, a felhasználóbarát felület és az innovatív megoldások. A kiértékelés folyamán külön díjazzuk a marketinges elemeket. Az elkészült látványtervet png kiterjesztésben kérjük elküldeni az info@kulcssoft.hu e-mail címre 2013. január 10-ig.

A szoftver és a fotók letölthetők és megtekinthetők:    www.ks.hu/palyazat

A pályázathoz kérjük csatolni a pályázó szakmai önéletrajzát és legjobbnak ítélt, korábbi grafikai munkáját (maximum három darab). A határidőre benyújtott pályázatokat szakmai bizottság értékeli. A három legjobb pályázó kerül díjazásra 2013. január 31-én.

  • Fődíj: iPad MINI
  • 2.díj: 20 000 Ft Vásárlási utalvány
  • 3.díj: 10 000 Ft Vásárlási utalvány

A pályázat benyújtásával a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a benyújtott látványtervet a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. a jövőben részben vagy egészben felhasználhatja. Amennyiben a pályázatok száma nem éri el a kívánt mennyiséget a pályázat kiírója fenn tartja a jogot a pályázati idő meghosszabbítására.

További pályázatok