palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Újrakezdés versíró pályázat

Universal chanel pályázatA nagy sikerre való tekintettel a Universal Channel újabb pályázatot hirdet az írói vénával rendelkezők számára. Ez esetben a versírók csillogtathatják meg tudásukat, műveiket pedig az újrakezdés témakörében küldhetik el, melyet A férjem védelmében című népszerű sorozat ihletett.

Versíró pályázat a Universal Channel-en

Téma: újrakezdés

A csatorna 2011. május 14-ig olyan műveket vár, melyek szabadon választott versformában és stílusban dolgozzák fel az újrakezdés témáját. Az újrakezdés értelmezése szintén szabad, nem kell a sorozathoz, illetve annak témájához kötni.

Az írásokat a csatorna képviselői bírálják el. Az első díj egy ipod és egy Universal ajándékcsomag, a 2-3. helyezett Universal ajándékcsomag birtokosa lehet.

A pályázatokat a csatorna a virag.rappai@webershandwick.hu email címre várja.

A pályázat szabályzata az alábbi oldalról tölthető le:

http://webershandwick.hu/company/legal-and-privacy.html

A férjem védelmében című sorozat hatalmas népszerűséggel fut világszerte. Alicia saját álmait és karrierjét feladva 13 évig élt férje árnyékában. A férj korrupciós botrányba keveredik, és hamarosan börtönben találja magát. Alicia számára mégsem ez a legrosszabb: a férfi szexuális ügyletei is napvilágot látnak.  A nyilvánosság reflektorfényében magára maradt, megalázott nő azonban nem adja fel: mindenki megdöbbenésére kiáll férje mellett, és 13 év után folytatja védőügyvédi karrierjét.

A sorozat vadonatúj, második évadjának részei hétfőnként 21:00 órától láthatóak a Universal Channel műsorán.

Az NBCUniversal egy a világ vezető média és szórakoztatóipari vállalatai közül, melyek a fejlesztés, a gyártás, a szórakoztatóipari marketing, a hírközlés, és a globális közönség számára történő információátadás terén kiemelt szerepet töltenek be. Az NBCUniversal a tulajdonosa és üzemeltetője a hírközlési és szórakoztatóipari televíziós hálózatok értékes hányadának, egy vezető mozifilmeket gyártó vállalatnak, egy jelentős televíziós produkciós irodának, mindemellett egy vezető televíziós állomásokat műkodtető vállalati csoportnak, valamint világhíres élményparkoknak is. A Comcast Corporation 51%-os részesedéssel van jelen az NBCUniversalban, a GE a részvények 49%-át birtokolja.

További információk:

Bender Krisztina
06 1 887 8359

Rappay Virág
06 1 887 8363
universal@vizio.hu

www.universalchannel.hu
Facebook

1074 Budapest., Munkás u. 11.
+36 21 252 3108
info@vizio.hu