palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

GINOP-1.2.9-20 Előminősítési folyamat felfüggesztése

2021 január 11.-i határnappal felfüggesztették a GINOP 1.2.9-20 kódszámú „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című pályázat 2. és 3. mellékletben felsorolt településeken működő vállalkozások számára a projektek előminősítési lehetőségét.  A felfüggesztést a beérkezett támogatási kérelmek nagy száma és ebből kifolyólag a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret valószínűsíthető kimerülésé indokolja.

Az 5 Mrd Ft keretösszegű felhívás 2020. november 18-án jelent meg, a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programba és a Felzárkózó települések Programba tartozó falvak vállalkozásai pedig november 25-től előregisztrálhattak az előminősítési folyamatra a www.ginop129.ifka.hu/ honlapon, melyen az előminősítési felület 2021. január 4-én nyílt meg.

A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programba és a Felzárkózó települések Programba tartozó falvak vállalkozásai számára a támogatási kérelmek benyújtására az IFKA által kiállított Minősítő Tanúsítvány birtokában 2021. február 18-tól lesz lehetőség.

Az 1. számú kategóriába tartozó települések előminősítés nélkül pályázhatnak, az ezeken a településeken működő vállalkozásokat nem érinti az előminősítési kötelezettség.

Pályázzon velünk!
Pályázatírás

Támogatási kérelem benyújtására az EPTK elektronikus pályázatkezelési rendszeren keresztül van lehetőség. A rendszer a www.eptk.fair.gov.hu/ honlapon érhető el.

A felhívás teljes anyaga továbbra is elérhető a https://palyazatok.org/hatranyos-helyzetu-telepuleseken-mukodo-mikro-es-kisvallalkozasok-fejleszteseinek-tamogatasa-palyazat-2/ és a hivatalos honlapon, a www.palyazat.gov.hu oldalon.