palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Logó és kisarculat pályázat irodatechnikai nagykereskedés részére

kreanodA KreaNod  újabb grafikai pályázatot küldött. TINTATARTÓ – Logó és kisarculat pályázat irodatechnikai nagykereskedés részére.

Díjazás: 150.000 Ft
Megbízó: Tintatarto.hu Kft.
A Tintatarto.hu Kft. márkafüggetlen nagykereskedésként valamennyi európai forgalmazásra gyártott nyomtatóhoz, faxhoz és fénymásolóhoz kínál kellékanyagot, a forgalmazott márkák között legnagyobb arányban Canon, HP és Samsung termékek szerepelnek, de kínálunk Brother, Epson, Konica Minolta, Kyocera, Lexmak, Oki, Panasonic, Philips, Sharp és Xerox termékeket is.

Az általunk forgalmazott kellékanyagok nagy részét jelentős raktárkészletről kínáljuk eladásra, ezzel is kiemelkedünk a hasonló profilú vállalkozások közül, melyek főképp rendelésre szállítják termékeiket. Vállalkozásunk velük szemben nagy hangsúlyt fektet a vásárlói igények azonnali, illetve nagyon rövid határidejű kielégítésére.
Kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, mert ezzel tudjuk a legjobb minőséget biztosítani vásárlóinknak.
Kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.
Nagy hangsúlyt fektetünk az etikus ügyfélkezelésre és a fizetési fegyelemre. Pontosan, precízen, korrektül intézzük üzleti ügyeinket.

Víziónk

Márkanevet építünk a Tintatarto.hu-ból a vállalati értékek hangsúlyozásával. Elérjük, hogy minden magyarországi irodatechnikai és/vagy számítástechnikai kis-és nagykereskedés ismerje vállalkozásunkat. Célul tűztük ki, hogy valamennyi, a célpiacunkon tevékenykedő potenciális viszonteladó partnerünk tudomására jusson: A Tintatarto.hu Kft. a magyarországi irodatechnikai piac legmegbízhatóbb, legstabilabb képviselőjévé kíván válni. Bár mindvégig aktívan kutatjuk a piacszerzés új lehetőségeit, elérjük, hogy a piacra belépő új szereplők proaktív módon kívánjanak partnereinkké válni. Kizárólag eredeti irodatechnikai kellékanyagokat forgalmazó vállalkozásunk tehát piaci részesedését kívánja növelni. Továbbra is jelentős raktárkészletet tartunk fenn, ugyanakkor a beszerzési idő csökkentését kiemelten fontos feladatnak tartjuk.

Missziónk

Mi a Tintatarto.hu Kft-nél azon dolgozunk, hogy egyre bővülő viszonteladói körünknek raktárról, vagy rövid szállítási határidővel, kedvező áron kínálhassunk eredeti irodatechnikai kellékanyagokat. Bízunk benne, hogy vállalati értékeink, melyek a kiszámítható üzletmenet letéteményesei, ugyanakkor jelenleg kiemelnek minket a magyarországi vállalkozások közül, partnereinken keresztül szélesebb körben is elterjednek, ezáltal a magyar gazdasági környezet is kiszámíthatóbb, etikusabb lesz.

Feladat:

A Tintatarto.hu Kft-vel, illetve a Tintatartó márkanévvel a közeljövőben egyértelműen azonosítható logót, logotípiát és egyéb arculati elemeket kívánunk terveztetni. Márkanévként egyértelműen és kizárólag – a magyar helyesírás szabályainak megfelelő írásmódú – „Tintatartó” nevet kívánjuk használni (ékezetes, hosszú ó-val, és .hu végződés nélkül!), ezt kívánjuk a logóban és az egyéb arculati elemeken is viszontlátni.

Az alábbi arculati elemek megtervezését várjuk:

  • logó (színes, szürkeárnyalatos és monokróm is)
  • névjegykártya
  • levélpapír
  • irattartó mappa

A logón kívül bélyegzőlenyomatra, névjegykártyára, A4 méretű levélpapírra és (A4 méretű iratok befogadására alkalmas) irattartó mappára van jelenleg szükségünk.

További információ a Feladatrólhttp://kreanod.hu/palyazatok/tintatarto-logo-es-kisarculat-irodatechnikai-nagykereskedes-reszere

Általános feltételek: A pályázat a kreanod.hu rendszerén keresztül fut, így pályamunkákat csak az ott regisztrált résztvevőktől és csak a pályázatra feltöltött formában tudunk elfogadni.

Jelentkezési határidő: 2013. december 5.