palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Neston „Be A Player!” pályázat

Legyen a tiéd a Neston lejátszója! Az EST Fm és a radiocafe 98.6 zenei hagyományait továbbvivő Neston online zenei platform új pályázatot hirdet. Ha szeretsz véletlenszerű dolgokat koncepcióba rakni és nem ugrasz el a gép elől egy képszerkesztő program megnyitása után, akkor Be A Player!

Ereszd el a fantáziád bátran és szerkeszd meg a Neston lejátszóját! Az indulóknak egy olyan playert kell gyártaniuk, melyen a következő elemeknek kell fixen feltűnnie:

  • a Neston logójának egy tetszőleges helyen
  • a PLAY ikonnak (a hangerő szabályzóval együtt helye is fix) ugyanott ahol most is van
  • a “Neston – sosem vagy már egyedül szlogennek” tetszőleges betűtípussal

Innentől kezdve viszont csakis az alkotók képzelőerején dől el a dolog. A pályamunkákat a Neston Facebook oldalán (www.facebook.com/nestonmusic) ebből az apropóból készült “Be A Player!” alkalmazás segítségével tudjátok feltölteni.

Egy alkotó több munkát is beküldhet. A beérkezett pályamunkák közzététele után a Neston Facebookos rajongói választják ki a győztes pályázatot szavazásos úton. A legtöbb szavazatot kapott nyertes amellett, hogy két héten keresztül a saját munkáját láthatja az Neston lejátszóján , díjmentesen ott lehet az újvidéki Exit fesztiválon is Nestáékkal.

Az eredeti neston player psd-je letölthető ITT.

 A játék időtartama: 2012.05.03 – 2012.06.03

Főnyeremény: A legtöbb szavazatot kapott pályamunka gazdáját egy tetszőleges napon kiviszi a Neston csapata az Exit fesztiválra és természetesen vissza is hozza a koncerteket követő napon. A nyertest e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a Neston semmiféle felelősséget nem vállal.

Játékra fel, be a player!