palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Új pályázatokra lehet számítani szeptembertől!

Több új Európai uniós pályázatot nyitnak meg az idén. A pályázati úton elnyerhető támogatások elsősorban kkv-k fejlesztésére koncentrálódnak.

Amire majd lehet pályázni

KKV fejlesztés
A már ismert Ginop-1.2.8 és Vekop-1.2.6 kódjelű, kkv-k fejlesztési támogatására kiírt pályázat eredeti keretösszege 48,5 milliárd forinttal növekszik, szinte megduplázódik. Viszont, a két pályázatra vonatkozó statisztikák alapján ez az összeg az eddig tartaléklistákra felkerült pályázatok támogatására lesz elegendő.

KKV fejlesztés hátrányos helyzetű településen
A Ginop-1.2.9-20 kódjelű, 5 milliárd forint keretösszeggel induló pályázat a hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseit, vissza nem térítendő támogatás formájában támogatja.

Környezetkímélő vállalkozások technológiaváltása és kapacitásbővítés
A várhatóan októberben megjelenő Ginop-1.2.13-20 kódjelű pályázat egyszer használatos és egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának korlátozásával érintett, valamint az ezeket helyettesítő termékek gyártásával foglalkozó vállalkozások technológiaváltását és kapacitásbővítését támogatja.

Divat- és dizájnipar
Az MTÜ által is nagy mértékben támogatott ( Pályázat designmárkák számára nemzetközi szakvásáron való megjelenésre ), de a járvány miatt igencsak megtépázott divat és dizájnipar 7 milliárd forint keretösszegű pályázati forrás megjelenésére számíthat. A Ginop-1.2.14-20 Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása pályázat tervezetten októberben fog megjelenni.

Pályázzon velünk!!!
Pályázatírás

Élelmiszeripari beruházások
A Ginop-1.2.12-20 kódjelű Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása pályázat célja az élelmiszeripari feldolgozó középvállalkozások fejlődését eredményező beruházások támogatása.

Foglalkoztatásbővítés ösztönzés
A Ginop-5.3.12-19, Foglalkoztatás-bővítés ösztönzése című pályázat 4,549 milliárd forinttal nő, ami a tartaléklistára került pályázatok támogatását teszi lehetővé.