palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

11. Innovact Campus Awards

Az Innovact (Reims, 2013. március 26-27.) innovációs szakvásár szervezői az Európai Bizottság támogatásával ebben az évben is meghirdetik a fiatal tehetségek innovációs versenyét, amin az EU-tagországok diákjai vehetnek részt. Az “elődöntőbe” bejutott egyéni vagy csapatot alkotó pályázóknak módjuk lesz arra, hogy projektüket (amely tervezési fázisban, fejlesztés alatt álló vagy már elindított termék vagy tevékenység lehet) bemutathassák az Innovact látogatóinak és a zsűri tagjainak. A pályázatok értékelésénél a legfontosabb szempontok: eredetiség, kreativitás, újszerűség, és természetesen a megvalósíthatóság.

Az első díj 5000 euró, a második és harmadik helyezett egyaránt 1500-1500 eurót kap. A döntősök részvételéről a szervezők gondoskodnak (vállalják az utazási és szállásköltséget), a résztvevők pedig mintegy 20 ország kétezer szakmai látogatója és közel kétszáz fiatal innovatív vállalkozás képviselői előtt mutatkozhatnak be. Az ünnepélyes díjátadó március 27-én lesz.

Jelentkezési határidő: 2013. január 28.
Jelentkezni angol vagy francia űrlapok kitöltésével lehet, amelyet kizárólag elektronikus úton kell eljuttatni a következő címre: olivia.timone@ICA-2013.com
További információ: Olivia Timone, tel.: +330/1555-00415,
e-mail: olivia.timone@ICA-2013.com,

Web: www.innovact.com