palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

MÉDIAAJÁNLAT

Érvényes 2019. május 1-től visszavonásig.

A pályázatok megjelenésének feltételei a weboldalon

Honlapunkon a pályázatok vagy bármely sajtóanyag standard megjelenítése ingyenes, abban az esetben ha a pályázatkiíró civil szervezetés elfogadják együttműködési feltételeinket.

A civil szervezetek az együttműködés kialakítása érdekében vegyék fel a lap szerkesztőjével a kapcsolatot!

Abban az esetben, ha az együttműködésre nincs lehetőség vagy a pályázat kiírója nem civil szervezet, akkor a lejjebb olvasható médiaajánlat fizetett hirdetései közül választhat a pályázatkiírója.

Ha a médiaajánlatban található lehetőségekkel nem kíván vagy nem tud élni a pályázat kiírója, akkor egyszeri pályázati publikációs díjat számolunk fel, az alábbi táblázatban jelzett díjszabás szerint.

A díj átutalását követően a pályázatot rögtön publikáljuk.

A pályázati kiírásokat world (.doc) vagy .rtf formátumban kérjük, illetve egy képet amit a pályázat mellé kihelyezhetünk.

* a civil szervezetektől abban az esetben tudjuk elfogadni ezt a megoldást, ha a civil szervezet nem non-profit gazdasági társaság és nem kommunikációs tanácsadó cégen keresztül bonyolítja a pályázat terjesztését.

Fizetett hirdetési lehetőségek a palyazatok.org honlapon

A honlapon lehetőséget biztosítunk a pályázatok egyedi népszerűsítésére, kiemelt formában való kezelésére hirdetések, logók, bannerek, szponzorált cikkek formájában, melyeket fizetett hirdetésként kezelünk.

A palyazatok.org elektronikus formában megjelenő pályázatfigyelő portál, amely az aktuálisan megjelenő pályázatokat kategorizálva gyűjti és rendezi, az alábbiakban felsorolt információkat nyújtja:

  • pályázati hírek
  • pályázati információk
  • uniós pályázatok
  • hazai pályázatok
  • projektek
  • támogatások
  • nyertes pályázatok

A portál, mely 2009. márciusában indult, a pályázat és pályázatok kereső-kifejezésre nagyon előnyös pozíciót foglal el a legfontosabb kereső programokban, mint Google, Bing, Yahoo.

A honlap átlagos látogatottsága munkanapokon 2000-3000 látogatás (melynek 90-95%-a egyedi látogató), míg hétvégeken 1000-2000 látogatás (90-95% egyedi látogató); összesen havonta 55 000-60 000 látogatás.

A portál célcsoportja vegyes, a pályázatok sokszínűsége miatt minden korosztályhoz eljut nemtől függetlenül és szintén sokszínűsége miatt egyaránt eljut mind a civil szféra, magánszféra mindpedig a vállalkozói szféra dolgozóihoz.

Ha Ön hirdetését honlapunkon szeretné elhelyezni, weblapunk egy hatékony csatorna az Ön szolgáltatásának közvetítésére, reklámozására.

Hirdetőinknek rendkívül kedvező árakat és rugalmas megoldásokat kínálunk.

Tekintse meg hirdetési árainkat!

Pozíció Időszak  Méret  Heti fix ár/ Ft
Főoldal középső, kiemelt oldalsáv 1 hét 300*1500 px 100 000
Kiemelt banner publikációban – cikk felett/középen teljes oldal 1 hét 728*90 px 50 000
Kiemelt banner publikációban – cikk alatt 1 hét 800*600 px 30 000
Oldal banner 1 hét 250*250 px 50 000
Szponzorált cikk (2-2 facebook poszt) állandó 100 000
Havi árazás
Kiemelt pályázati publikáció (sticky+facebook) 1 hónap nincs karakterszám korlát 120 000
standard pályázati publikáció állandó nincs karakterszám korlát 80 000

Bővebb információ:
Kovarszki Andrea
06204001333
info@palyazatok.org

 

 

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

palyazatok.org will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.