palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázatírás vállalkozásoknak

pályázatírás vállalkozásoknak - GINOP pályázatírás

A 2021-2027 közötti programozási időszak vállalkozásfejlesztést érintő programja a szóló Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz). A GINOP Plusz az előző programozási ciklus továbbfejlesztett változata, öt kiemelt fejlesztési területtel.

A GINOP Plusz prioritásai

 • Vállalkozásfejlesztés: a hazai KKV-k versenyképessségének növelése, ellenálló képességének erősítése
 • Kutatásfejlesztési és innovációs ökoszisztéma fejlesztése
 • Fenntartható munkaerőpiac: a hazai munkavállalók alkalmazkodóképességének javítása minőségi munkaerő biztosításával
 • Ifjúsági garancia program
 • Felsőoktatás, szakképzés

A GINOP Plusz lehetőséget nyújt a mikro-, kis- és középvállalkozások számára vállalkozásfejlesztésre, eszközbeszerzésre, telephelyfejlesztésre, energetikai fejlesztésre, minőségi munkaerő foglalkoztatásra. A program támogatja a KKV-k munkaerő meg- és fenntartását, a vállalkozások fenntartható működését.

A GINOP Plusz a konvergencia régiók, a Budapesten kívüli területeken működő, székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozásokat támogat.

GINOP Plusz pályázatírás – pályázatírás vállalkozásoknak

A GINOP Plusz operatív programokhoz köthető EU-s pályázati források nagymértékű erőforrást biztosítanak a KKV-k számára. Az előző programozási időszakban elnyert és kiosztott támogatások jelentősen megerősítették a hazai vállalkozások működési hátterét, gazdasági potenciálját.

A GINOP Plusz források lehetőséget nyújtanak vállalkozás indításra (Fiatalok vállalkozóvá válása, Ifjúsági Garancia program) és vállalkozásfejlesztésre is.

Hogyan juthat hozzá a pályázati forrásokhoz?

A támogatások lehívása pályázatokon keresztül történik. A fejlesztéshez megfelelő pályázatra van szükség. A fejlesztési elképzeléshez kapcsolható megfelelő pályázati forrás megtalálása, a pályázat előkészítése, elkészítése és benyújtása a pályázó fél kompetenciájának hiányában pályázatírással foglalkozó szakembert igényel.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt a pályázati források eléréséhez, az egész ország területén.

Ki pályázhat vállalkozásfejlesztési forrásokra?

A támogatások meghatározott célcsoportoknak szólnak, a pályázók körét és a pályázókra vonatkozó feltételeket, minden esetben a potenciális pályázati kiírásban találjuk meg. Mivel a pályázati támogatások nem ugyanazon pályázati körnek szólnak, különböző feltételekkel, ezért nagyon fontos a pályázati kiírásban meghatározott kritériumokat figyelembe venni és azoknak megfelelni.

Vállalkozásfejlesztési pályázatokra általánosságban az alábbi gazdasági szereplők pályázhatnak:

 • egyéni vállalkozó,
 • egyéni cég,
 • betéti társaság,
 • korlátolt felelősségű társaság
 • jogi személy

Tevékenységi köreink

Cégünk által nyújtott tevékenységek teljeskörű szolgáltatást nyújtanak a támogatás elnyeréséhez, a projekt megvalósításához és a projekt fenntartási időszakban való utánkövetésére. A pályázási folyamat minden egyes lépésében segítjük az ügyfeleket, hogy az egyes pályázatok sikeresen és problémák nélkül záruljanak.

Hogyan kerülhet rendszerünkbe?!

Regisztráció

Az általános előminősítési adatlapon beküldött adatok alapján, a vállalkozás, magánszemély és civil szervezet regisztrálhat a rendszerbe.

Előminősítés

Az előminősítés a pályázati alkalmasság felmérése. Az előminősítés során egy kiválasztott pályázathoz nézzük meg, hogy a vállalkozás és a tervezett projekt megfelel-e a pályázati kritériumoknak.

Előzetes konzultáció

Az előzetes konzultáció, az előminősítést követő fizetett szakmai tanácsadás. A tanácsadói óra tartalma: projektfejlesztés és a pályázati lehetőségek, a pályázati folyamat ismertetése, szerződés előkészítés.

Szaktanácsadás

Az óradíjas szaktanácsadás bármilyen pályázattal kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolása, szakértők ajánlása, projektfejlesztési tanácsadás.

Szolgáltatásaink

A pályázatírás

Az előminősítést és/vagy előzetes konzultációt követően, a szerződéskötés után kezdődik a pályázatírás.

A pályázatírás magába foglalja,

 • a projekt előkészítést és/vagy projektfejlesztést,
 • szakmai tanácsadást,
 • pályázati anyagok összegyűjtését
 • pályázat / támogatási kérelem elkészítését, benyújtását
 • kapcsolódó szakmai anyagok pl.: üzleti terv, pénzügyi terv, szakmai dokumentumok…stb. elkészítést
 • a hiánypótlás elkészítését

Pályázathoz szükséges szakmai dokumentációk elkészítése

A vállalkozásfejlesztési pályázatok többsége szakmai dokumentációk (üzleti terv, pénzügyi terv, megvalósíthatósági tanulmányok…stb.) csatolását írhatja elő.

Projektmenedzsment

A támogatott pályázat megvalósítása során a feladatok ütemezése és irányítása, előrehaladás követés, támogatás elszámolása, záró jelentés, jelentések készítése.

Projektkövetés

A Támogatási szerződés szerinti utánkövetés jelentések elkészítése a fenntartási időszakban.

Hitelkérelem írása, hitelügyintézés

A KKV-k számára kamatmentes hitel, kedvező kamatozású hitel illetve vissza nem térítendő támogatások érhetők el. Igény szerint vállaljuk hitelkérelmének megírását, és lebonyolítjuk a hitelügyintézést.

Válasszon minket!

Vállalkozása fejlesztéséhez meg találjuk a leginkább használható pályázati forrást, előkészítjük a projektjét, összekészítjük a pályázatíráshoz szükséges dokumentációt, elkészítjük és beadjuk a pályázatát. A felmerülő pályázati kérdésekben szakmai tanácsokkal látjuk el és a lehetőségekhez mérten megoldjuk a problémákat. Végig követjük a projekt teljes életciklusát a pályázatírástól a megvalósításig, így Ön az idejét a cége működtetésére és napi feladataira fordíthatja.

GINOP és GINOP Plusz pályázatírás

Kérjen ajánlatot pályázatírási szolgáltatásainkról! Töltse ki és küldje be az alábbi adatlapot a kapcsolatfelvételhez és az előminősítéshez!