palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázati tanácsadás

pályázati tanácsadás

A pályázók nagyobb csoportja, olyan ötletekkel keres meg bennünket, amelyek egy része még kidolgozatlan fázisban van. A projektötletek egy része már működő vállalkozásra épül vagy a projektkezdemény fázisban van.

A pályázók ebben a fázisban pályázatokat / forrásokat keresnek projektötletük megvalósításához vagy már ismert pályázattal kapcsolatban kérik tőlünk azt, hogy vizsgáljuk meg, megfelelnek-e a választott pályázati kiírásnak. Ha a választott pályázatra nincs jogosultsága a projekt kezdeményezőjének a további, egyéb lehetőségek felvázolására, feltárására van szükség.

A mi feladatunk az, hogy ebben a rengetegben elvezessük önöket a megfelelő pályázatig.

A pályázati tanácsadás magában foglalja, a projektötletekhez kapcsolódó a pályázatokkal és a pályázás folyamatával kapcsolatos kérdések megválaszolását, a lehetőségek feltárását, a megfelelő szakmai megoldások javaslatát, a pályázáshoz szükséges jogszabályok értelmezését és az előminősítést.

Személyre szabott pályázati tanácsadás: A pályázati tanácsadás cégünknél személyre / cégre szabott szolgáltatás. Nem jelent általánosítást és klisék használatát. Ügyfelünk fontos számunkra, van úgy, hogy ön helyett is gondolkodunk.

Milyen formában kérhet pályázati tanácsadást tőlünk?!

Valójában már az első telefonhívással vagy levéllel is tanácsot kér tőlünk, abban az esetben, ha nem rögtön árajánlatot kér tőlünk.

Az első beszélgetés díjtalan. Ebbe a „találkozásba’ számtalan, olyan kérdés kerülhet, amely nem tipikusan a tanácsadói szolgáltatás része.

Az első beszélgetést követően, Önnek lehetősége van választani Basic, Medium és Pro Plus csomagjaink közül, amelyek ára magába foglalja a pályázati tanácsadás összegét is.

pályázati tanácsadás

Pályázati tanácsadás megrendelése

Az alábbi szolgáltatás csomagot szeretném megrendelni