palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázatírás

Pályázatírás 30 éves tapasztalattal

Pályázatírás és pályázati tanácsadási területen 30 éves tapasztalattal rendelkezünk. Vállalkozásként komplex pályázati szakértői szolgáltatásokat nyújtunk Európai Uniós és hazai pályázatokhoz. Ennek keretében vállalatokra, vállalkozásokra, költségvetési és civil szervezetekre, őstermelőkre és természetes személyekre szabott pályázati tanácsadást, pályázatírást és projektmenedzsmentet is végzünk az egész országra kiterjedő ügyfélkörünk számára.

A 15 éve a közönség szolgálatába állított pályázatgyűjtő oldalunk a legkeresettebb pályázatfigyelő oldal.

Pályázatfigyelő szolgáltatásunk pályázati tanácsadással egybekötött személyre/szervezettre szabott, célzottan a megrendelő igényeinek megfelelő pályázatok összegyűjtését jelenti.

A munkánkat az adott pályázat szakmai feladataihoz értő, állandó, külső szakértőink segítik. A szakértők között építész, terület- és településfejlesztő, turisztikai, agrár, műemléki, jogi és közgazdasági végzettségű munkatársak állnak.

Eddigi megbízóink között vállalkozások, költségvetési szervek, önkormányzatok, kulturális- és művészeti intézmények, civil szervezetek, őstermelők és magánszemélyek egyaránt megtalálhatók.

Mit teszünk annak érdekében, hogy pályázata sikeres legyen?

 • ügyfeleinket teljeskörű információval látjuk el a pályázati lehetőségekről,
 • ha Ön szeretné megírni pályázatát pályázati tanácsadást nyújtunk,
 • ha velünk készítteti a pályázatát, elkészítjük a teljes pályázati dokumentációt,
 • pályázatokhoz kapcsolódó szakértői tanulmányok elkészítése: megvalósíthatósági tanulmányok, hasznosítási tanulmányok, üzleti tervek, programtervek, hatástanulmányok, építészeti beruházások esetén építési engedélyezési tervek, kivitelezési tervek készítése
 • igény szerint szakértők ajánlása szakvélemények elkészítéséhez
 • a támogató döntést követően, az utánkövetési időszakban ellátjuk a pályázatok utógondozási feladatait.
 • nyertes pályázat esetén, ha megbízó igényli ellátjuk a megvalósítási időszakban a projekt megvalósításához szükséges feladatokat, pl.: projektmenedzsment, pénzügyi lebonyolítás, marketingfeladatok, kommunikáció…stb

Teljeskörű pályázati menedzsment

 • Pályázatfigyelés
 • Pályázati előminősítés
 • Pályázati tanácsadás
 • Projekttervezés
 • Pályázati háttértanulmányok elkészítése
 • Pályázatírás
 • Projektmenedzsment

30 éves szakmai tapasztalatom komplex rálátást biztosít egy fejlesztendő területre. A pályázatok elkészítésénél a pályázati cél, megvalósítandó fejlesztés mellett a pályázó teljes gazdasági-, társadalmi környezetét vizsgálom, figyelembe véve a pályázó „hozott” állapotát.

Kovarszki Andrea E.v.
Adószám: 55796769-1-24

Szakmai tanulmányok: terület-és településfejlesztés, műemlékvédelmi- és turisztikai- és  európai uniós szakértő, geográfus

Tevékenységünket országos lefedettséggel végezzük.

Pályázatírás vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, civil szervezeteknek, önkormányzatoknak

pályázatírás önkormányzatoknakPályázatírás magánszemélyeknek: Pályázatírás, pályázati tanácsadás természetes személyek számára. A magánszemélyek számára eddig megjelent legfontosabb támogatás típusok: lakásfelújítási támogatások (fűtéskorszerűsítés, energetikai pályázatok, háztartási gépcsere program, otthonteremtési program), szociális támogatások (családtámogatási program, pályázatok nagycsaládosoknak, üdülési pályázatok, hátrányos helyzetűek, fogyatékkal élők és nyugdíjasok támogatása), ösztöndíj pályázatok, tehetségprogramok, edukációs pályázatok…stb

 

pályázatírás vállalkozásoknakPályázatírás vállalkozásoknak: Mikro-, kis- és középvállalkozásoknak szóló pályázatok, kedvezményes hitelpályázatok elkészítése. A KKV pályázatok célja vállalkozásfejlesztés, vállalkozásindítás, telephelyfejlesztés, eszköz- és gépbeszerzése, ingatlan felújítása, bérlése, rezsi, forgóeszköz vásárlás, foglalkoztatás segítése különböző gazdasági ágazatokban. A vállalkozások számára kiírt pályázatok nagyrésze nem vonatkozik a mezőgazdasági vállalkozásokra.

 

agrár pályázatírásMezőgazdasági pályázatírás / Agrár pályázatírás: A vidékfejlesztési programok keretében az agráriumban tevékenykedő vállalkozások, őstermelők számára kiírt pályázatok. A mezőgazdasági pályázatok fejlesztési céljai a mezőgazdasági ágazatokhoz (pl. állattenyésztés, növénytermesztés, méhészet, kertészet…stb.)

 

 

Pályázatírás civil szervezeteknekPályázatírás civil szervezeteknek: A civil szervezetek számára kiírt pályázatok elkészítése. A non-profit szervezetek számára kiírt hazai és nemzetközi támogató szervezetek által kiírt pályázatok lehetnek működési, eszközbeszerzés, projektalapú egy vagy több szereplős pályázatok.  

 

 

sikerdíjas pályázatírásPályázatírás önkormányzatoknak: A települési önkormányzatok számára kiírt pályázati lehetőségek, a helyi-, térségi-, településfejlesztési és közösségépítés alapjai.Elsődleges forrásai az infrastrukturális beruházásoknak, a szociális- és kulturális intézményi háttér biztosításának és fenntartásának. Önkormányzati elosztáson alapul több magánszemélyek számára kiírt szociális támogatási program,, pl.: tűzifa támogatás.

A pályázatok és szakterületek, amivel érdemes hozzánk fordulnia

 • Vállalkozásfejlesztés, telephelyfejlesztés, foglalkoztatás
 • Építészeti projektek, ingatlanberuházás, energetikai fejlesztések
 • Műemlék-felújítás, kulturális örökségi projekt, kulturális együttműködések,
 • Turisztika fejlesztések, szálláshelyfejlesztés, falusi turizmus,
 • vidékfejlesztés, mezőgazdasági pályázatok, agrár pályázatok,
 • Terület- és településfejlesztés, határon átnyúló fejlesztések,
 • Kreatív ipar, divatipar, dizájnipar, művészetmenedzsment, külpiacra jutás

 

KAPCSOLAT

KOVARSZKI ANDREA
06 20 4001 333

info@palyazatok.org

Pályázzon velünk!

Kérjen ajánlatot pályázatírási szolgáltatásainkról! Töltse ki és küldje be az alábbi adatlapot a kapcsolatfelvételhez és az előminősítéshez!

 

 

A palyazatok.org weboldal és munkatársainak célja a legszélesebb spektrumban segíteni a  pályázókat és a pályázatkiírókat.

 

   Egyéb szolgáltatásaink

Keresőoptimalizálás (SEO) a magyar és nemzetközi piacokra

Keressen bennünket!