palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

<19 Szabadfogású Számítógép verseny kiírása

<19 Szabadfogású Számítógép verseny <19 Szabadfogású Számítógép verseny kiírása.  Nevezz a <19 Szabadfogású Számítógép versenyre és mutasd meg mihez kezdesz a számítógéppel! Egy a lényeg: a végtelen kreativitás! A szakmai zsűri által kiválasztott pályaművek alkotóit értékes nyereményekkel jutalmazzuk, munkájukat pedig egy nagyszabású kiállításon mutatjuk be. Beadási határidő hosszabbítás: Az új határidő október 25. (hétfő) éjfél.

Pályázati feltételek:

  • A versenyen akkor vehetsz részt, ha 2010. december 31-ig nem töltöd be a 19. életévedet.
  • Ha határon túli magyar fiatal vagy szintén számítunk pályázatodra.
  • Bármilyen számítógéppel kapcsolatos, önálló alkotással indulhatsz: számítógépes játékkal, honlappal, portállal, rajzzal, animációval, zenével, kiegészítő alkalmazással, mobilkommunikációs fejlesztéssel, robottal, saját készítésű szoftverrel vagy hardverrel.
  • Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapattal.
  • A nevezés ingyenes.
  • Nevezéseddel elfogadod a zsűrizés előre rögzített menetét és módját, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy pályaműved a C3 Alapítvány honlapján, a kiállításon és a versenyhez kapcsolódó sajtóanyagokban és sajtóeseményeken megjelenhessen.
  • Jelentkezésedkor felelősséget vállalsz azért, hogy pályaműved szerzői jogot, szabadalmat nem sért. A pályamű tulajdonjoga természetesen a Tiéd marad.
  • Pályázatodat nem fogadhatjuk el, ha az alkotmányos normákat, szerzői jogokat sért, vagy nincs összhangban az adatvédelmi szabályozással.

Pályamunkák leadásának határideje és módja:

A pályamunkákat és a nevezési lapot október 25. (hétfő) éjfélig várjuk.
Az ez után beérkező pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

Alkotásodat legkönnyebben úgy juttathatod el hozzánk, ha regisztrálsz weboldalunkon, az ott található online jelentkezési felület kitöltése után pedig feltöltöd pályaművedet.
A sikeres feltöltésről e-mailben értesítünk.

Jelentkezésedet az http://verseny.c3.hu oldalról letölthető, kinyomtatható, aláírt és postai úton elküldött nevezési lappal kell megerősítened!

Ha pályamunkád – mérete vagy jellege miatt – nem alkalmas a netes feltöltésre, jelezd ezt online nevezésedben, és alkotásodat postai úton, az aláírt jelentkezési lappal együtt küldd el címünkre:

C3 Kulturális és Kommunikációs Központ
Budapest, 1022, Szpáhi utca 20.
A küldeményre írd rá: <19 Szabadfogású Számítógép Verseny”

Sikeres nevezésedről e-mailben értesítünk.

Facebook oldal

DÍJAK
A verseny legjobbjait számos nagyértékű díjjal ajándékozza meg a zsűri. Akad köztük ösztöndíj, notebook, XBOX 360 játékkonzol, netbook, LG mobiltelefon, valamint további számítógépes eszközök és kisebb ajándékok is, billentyűzet és egér.

Egy biztos, nálunk minden pályázó nyer valamit, mégpedig az idei év designjában elkészített versenyes pólót!

A díjak felsorolásának pedig még mindig nincs vége, a díjazott pályaművekből december elején nagyszabású kiállítást rendezünk Budapesten a Művészetek Palotájában, a Ludwig Múzeumban.

Reméljük felcsigáztunk!

És hogy kik a támogatók?
ISZT, OKM, [origo], T-Home, T-Mobile, NKTH, LG, Microsoft, RentIT Kft.,

Eredményhirdetés:

A díjátadó ünnepség 2010. december 4-én, szombaton lesz.
A díjazott pályaművekből rendezett kiállítás december 5-tól 12-ig tekinthető meg, és az alkotások természetesen a honlapra is felkerülnek.

Letölthető dokumentumok

a versenykiírás PDF formátumban

a versenykiírás MS Word .doc formátumban

a versenykiírás OpenOffice.org .odt formátumban

a Nevezési lap PDF formátumban

a Nevezési lap MS Word .doc formátumban

a Nevezési lap OpenOffice.org .odt formátumban

Forrás: http://verseny.c3.hu/2010/