palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

170 éves a magyar vasút! mozdonygrafikai pályázatok

mav logoA MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága 170 éves a magyar vasút! címmel pályázatot hirdet mozdonygrafika elkészítésére.

Pályázati feltétel: A művek témájával egyetlen megkötése adott, hogy a magyar vasút 170 éves történetéből, mindennapjaiból ragadjanak ki egy jelenetet, részletet, témát tetszés szerint a pályázók.

A pályázaton való részvétel feltételei, a pályázat benyújtása

A pályázatra minden 18. életévét betöltött személy jelentkezhet. Egy személy legfeljebb 2 grafikával pályázhat, a mellékelt mozdony jellegrajzának felhasználásával készített látványtervvel, az alábbiak figyelembevételével:

  • színes
  • digitalizált formátum
  • elfogadott formátumok: jpg, png, pdf, tiff
  • minimum 300 dpi felbontás

A pályaműveket kérjük a lehető legjobb minőségben (fájlméret, felbontás) elkészíteni. Ugyanakkor kérjük, hogy a pályázat benyújtásakor – a fájlméretből fakadó problémák elkerülése érdekében – legfeljebb 1024 pixel széles, maximum 5 MB méretű nézőképeket küldjenek a lent megadott e-mail címre.

Az alábbi adatokat kérjük feltüntetni a pályamű beküldésekor:

  • Név (vezetéknév, keresztnév)
  • Lakcím (irányítószám, település, utca, házszám)
  • Telefonszám
  • E-mail cím

A pályázattal együtt benyújtandó a jelen kiírás mellékletét képező, megfelelően kitöltött és aláírt felhasználási és adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat is.

Letölthető dokumentumok

A pályázatokat a danfi.edit@mav.hu e-mail címen várjuk.

A pályamunkák beérkezési határideje: 2016. május 25., szerda

Minden pályázó kizárólag saját, eredeti szerzői alkotásaival pályázhat, amelyek nem sértik mások szerzői jogát. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik. A pályázatra csak olyan alkotásokat lehet nevezni, amelyek más, hasonló jellegű versenyen még nem szerepeltek.

 

Nyeremény
A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályamű felhasználásával készített grafika a MÁV-csoport 480-004-es pályaszámú, a mindennapi forgalomban részt vevő TRAXX mozdonyát díszíti majd matrica formájában, így az alkotást országszerte láthatják az utasok egy éven keresztül.
A győztes továbbá másodmagával részt vehet a MÁV Nosztalgia Kft. Dél-Bohémia kincsei elnevezésű élményutazásán.

A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető az alábbi elérhetőségeken:
Dánfi Edit kommunikációs szakértő, telefon: 06 1 511-7305, e-mail: danfi.edit@mav.hu

Részletes pályázati kiírás: 170 éves a magyar vasút!