palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

2 millió forintos ösztöndíj álmaid megvalósításához

Közös ösztöndíjat hirdet a PADTHAI és az ACTIVÉ csapata, mert hiszik, hogy igazán jó dolgok születnek ott, ahol az álmok akarattal és elköteleződéssel párosulnak.

Az ösztöndíjra Magyarország területéről kortól és nemtől függetlenül bárki jelentkezhet, hiszen mindenkiben ott lapul egy örök fiatal, aki a megfelelő támogatással képes lehet kitörni a komfortzónájából és megvalósítani régóta dédelgetett álmát, vagy éppen megtenni az első lépéseket egy izgalmas és kihívásokkal teli új úton.

Mit nyer a szerencsés kiválasztott?
A PADTHAI és az ACTIVÉ által közösen felajánlott 2 000 000 Forint összértékű ösztöndíjat, melyet az általa bemutatott álom megvalósítására fordíthat, legyen ez egy továbbképzés, oktatási program vagy az álom megvalósításához kapcsolódó használati eszköz.

Hogyan tudsz jelentkezni?
Az ösztöndíjunkra a pályázati form kitöltésével tudsz jelentkezni. A jelentkezést 2023.07.05-én 12:00 órakor nyitjuk meg és egészen 2023.08.31-ig 23:00-ig adhatod le pályázatodat.

Mi kell a jelentkezéshez?
Az ösztöndíjunkra kizárólag Magyarországon élő természetes személy jelentkezhet.

A jelentkezésnek tartalmaznia kell:

  • Egy bemutatkozót és motivációs levelet személyes adataiddal és fényképeddel (pdf formátumban), VALAMINT
  • Az álmod bemutatását egy maximum 10 slide terjedelmű prezentációban (pdf formátumban)
  • VAGY az álom bemutató prezentációja helyett jelentkezhetsz: Az álmodat bemutató videóval, melyet TikTok csatornádra feltöltve küldhetsz el nekünk a #padthaiosztondij #activeosztondij használatával és a két csatorna megjelölésével (@padthaiwokbar, @activefibershake)

Ki kapja meg az ösztöndíjat?
A 2023.08.31-ig beérkező érvényes ösztöndíj anyagokat a PADTHAI és az ACTIVÉ csapata összesíti és értékeli, ezt követően hozzuk meg az egyhangú döntést, amely kijelöli az ösztöndíj 2023-as nyertesét. Az Ösztöndíjat egyetlen természetes nyertes kaphatja meg, az ösztöndíj nem átruházható, a nyertes ösztöndíjáról pedig a megvalósítás során videót készítünk, melyet nyilvánosan publikálunk a márkák oldalain.

Padthai ösztöndíj 2023