palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

3D Graffiti pályázat

sokszem pályázatA Sokszem Vizuális Művészeti Alapítvány nyílt, névaláírásos pályázatot hirdet magánszemélyek számára.

Téma: Egy térbeli graffiti létrehozása.

A nyertes mű 1 hónapra kiállításra kerül a Szerb utca- Fejér György utca sarkán.

Anyag: Az alapítvány a terv megvalósításához az alábbiakat biztosítja:

  • 1m3 fa:      deszka(10cm x 4m-es szálakból), vagy 6 tábla 1,5 cm vastag OSB lap
  • festék:    diszperzit, illetve 5 db fél literes szinezőpaszta

Beadandó:

  • a pályázatra augusztus 19-ig kell beadni a pályaterv 1:10 arányú modelljét, mely maximum 40 cm magas lehet. A modell anyagválasztása tetszőleges, de figyelembe kell venni, hogy a plafonról függesztve lesznek kiállítva drótok segítségével.
  • a pályamunkáról készült max. 3 db, egyenként 1Mbyte terjedelemnél kisebb fotó, és a pályázó elérhetőségei (telefonszám is) a soxem.alapitvany@gmail.com címre. A fájlnevet fel kell tüntetni a beadott modellen is a beazonosítás érdekében.

Zsűri: a zsűri tagjai a Sokszem Alapítvány alapítói, kurátorai, műhelylakói, a pályázathoz kapcsolódó graffiti kiállítás résztvevői, Cselovszki Zoltán az V. kerület főépítésze, valamint Tábori András és Kovács Buddha Tamás képzőművészek.

Eredményhirdetés: 2010. augusztus 23. 18 óra, a www.sokszem.hu oldalon.

Helyszín: A nyertes pályamunka elkészítésére augusztus 24. és szeptember 17. között kerül sor, mely időszakra az alapítvány felajánlja a műhelyét, illetve a kiállító terét előre egyeztetett időtartamra.

A nyertes pályamű felállítására a Szerb utca-Fejér György utca sarkán kerül sor, a piros körrel megjelölt helyen(2 méter átmérőjű):

Felavatás: az elkészült 1:1-es modell 2010. szeptember 20-án este 18 órakor kerül kihelyezésre az utcára és ott is marad október 17-ig.

Kapcsolódó programok: Kovács Buddha Tamás és Tábori András  ‘Építészet és nyomhagyás’ című előadása aug. 26-án, este 7 órától a Sokszem Alapítványban.

Média: A beküldött pályamunkákról plakát készül, és a nyertes kiemelésével mindegyik pályamű felkerül az alapítvány honlapjára (www.sokszem.hu)

Bővebb információ
t a soxem.alapitvany@gmail.com címen kérhettek.

Forrás: www.sokszem.hu