palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Ford graffitiseket keres budapesti forgatásához

A Ford egy igazi sztárral forgat Budapesten 2013. március 23-24-én: Ken Block, a gymkhana koronázatlan királya mutatja meg, hogy miért is vált a neve legendássá. A forgatás helyszínén 3 hazai graffitiművész is lehetőséget kap arra, hogy bemutassa tudását. A munkájukról készülő werkfilm minden európai országban látható lesz a Ford idei kampányának keretében.  

A Ford Magyarország képviselői 2013. március 18-án reggel 9 óráig várják mindazok jelentkezését, akik képesek megmutatni, hogy a graffiti a megfelelő felületen, helyen alkalmazva igazi értékteremtő művészetre is képes. A forgatáson való részvételre vázlatokkal és referenciákkal lehet pályázni. A munkának a következő hívószavak valamelyike köré kell épülnie: erő, technológia, sebesség.

A 2013. március 23-24-én zajló forgatáson Ken Block világhírű gymkhana versenyző az új Ford Fiesta ST meghívására érkezik hazánkba. Az esemény helyszínén elkészítendő munkákban a gymkhana világát, a sebesség és a technika üzenetét szeretnék képi illusztrációkban is viszont látni a szervezők a kiválasztott graffitiművészek megfogalmazásában.

A pályázatról további információk az alábbi oldalon találhatók: www.bit.ly/fujjnekunk

https://www.youtube.com/watch?v=l5KPI_Zd0pM

A készülő forgatás eseményei nyomon követhetők a Ford Magyarország hivatalos Facebook oldalán: https://www.facebook.com/fordmagyarorszag