palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A mi utcánk fotópályázat

Milyen a mi utcánk? Fotópályázatot hirdet a Centrál Színház. A mi utcánk – Avenue Q című előadásunkhoz kapcsolódóan színházunk fotópályázatot hirdet A MI UTCÁNK címmel.

 

Izgalmas, érdekes, megragadó, egyedi, különleges fényképeket várunk, a legjobb fotókat Facebook-oldalunkon közönségszavazásra bocsátjuk.

A legtöbb lájkot begyűjtő fénykép készítőjének kétszemélyes, különleges Centrál-bérlet lesz a jutalma (három zenés előadásunkra – Avenue Q, Ájlávju, Cabaret – szóló kétszemélyes belépő), a második és harmadik helyezett két-két személyre szóló belépőt nyerhet az Avenue Q előadásunkra.

Hogyan lehet pályázni? Személyenként egy fényképet várunk a nora@centralszinhaz.hu mailcímre, 2011. november 15-ig.

A levél tárgyaként feltüntetendő: A mi utcánk – Centrál-fotópályázat.

Sem formai, sem műfaji megkötés nincs, küldeni lehet tájfotót, családi képet, beállított vagy spontán fényképet ugyanúgy, mint szórakoztató vagy szociofotót.

Az egyetlen szempont, hogy a fénykép legyen valamiért izgalmas, érdekes, megragadó, egyedi, különleges, és kapcsolódjon a címhez: A MI UTCÁNK!

Ki választja ki a legjobbakat? A Centrál Színház társulata, Puskás Tamás igazgató vezetésével dönt a legjobb fényképekről, amelyek versenyben maradnak. Nem határozunk meg előre számot, hogy a legjobb 5 vagy 10 – tényleg a legjobbakat keressük!

 Ki szavaz? Ahogy a Centrál Színház közönsége megszokhatta: a nézők!

November 17. és 21. között zajlik a szavazás a Facebookon.

A nyerteseket pedig már a november 24-i Avenue Q előadáson szeretettel várjuk, ahol meglepetések is várnak rájuk!

Kontakt:

Kántor Nóra: nora@centralszinhaz.hu

www.centralszinhaz.hu