palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A TE karácsonyfád fotópályázat

A te karácsonyfád a legszebb a világon? fotózd le…töltsd fel…és nyerj egy kényeztető wellness hétvégét!

 

Nyereményeink

  • A legtöbb szavazatot kapott kép feltöltője és kísérője 3 napot és 2 éjszakát  tölthet el a poroszlói Club Thermál Kastélyban! fél panziós ellátással és teljes wellness használattal.
  • A szerkesztőségünk által legjobbnak értékelt kép tulajdonosa és kísérője a Tiszacsegei Vay Kastélyban tölthet el 3 nap 2 éjszakát!
  • A 10 legnépszerűbb képet feltöltő játékos ezen felül az Orczy Kalandparkba nyerhet egy-egy ingyenjegyet!

A szavazást 2012. január 31-én (kedd) délelőtt 10 órakor zárjuk le.

Eredményhirdetés 2012. február 3. (péntek)

Pályázati feltételek:

  1. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.
  2. A pályázók hozzájárulnak, hogy a “Te karácsonyfád” nevű pályázatra beküldött pályaműveket a pályázat kiírói, ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatják saját kiadványokhoz és weboldalukhoz.
  3. A SuliHáló.hu alkalmazottai és közvetlen családtagjaik nem vehetnek részt a pályázaton.
  4. A pályázónak a szerkesztőség esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.
  5. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerkesztőség tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.
  6. Ha egy-egy pályaműre irreális mértékben, ugyanarról az ip címről nagy mennyiségű szavazat érkezik, a szerkesztőség indoklás nélkül kizárhatja az érintett nevezőt a játékból.

 Bővebbenhttp://sulihalo.hu