palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

‘a te szíveddel is érzek, nemcsak a magaméval’ poszterpályázat

Pályázat diákok számára. Számodra mit jelent a barátság? Mondd el, mutasd meg! A Pengír szövegírói csapata és a Krefiti Magazin közös poszterpályázatot hirdet! Tervezz posztert a barátság témájában! Faraghatsz rímeket, leírhatod legbensőbb gondolataidat, kitárhatod érzéseidet, megoszthatod a vidám pillanatokat. Készíthetsz rajzot, fotót, grafikát, festményt, montázst is. A poszter lehet álló vagy fekvő méretű. (Ha fotómontázst használsz fel, vagy más képét, vedd figyelembe, hogy a képek szerzői jogi védelem alatt állhatnak. Inkább készíts sajátot!)

Pályázatodat a szerkesztoseg@krefiti.hu címre küldd. (Tüntesd fel benne a nevedet, a címedet, és a „Pengír” jeligét.)

A pályázatokat a Pengír szövegírói és a Krefiti szerkesztősége bírálja el – a közönségszavazatokat, véleményeket is figyelembe vesszük.

Fődíj: GHOO TAB 7000S táblagép

További díjak: A 10 legjobb pályázatból 70×100 cm-es poszter készül, amit kitehetsz akár a szobád falára is.

A posztertervek a Pengír facebook-oldalán: www.facebook.com/Pengir és a Krefiti Magazin facebook-oldalán: www.facebook.com/krefitihu jelennek meg a „a te szíveddel is érzek, nemcsak a magaméval…” című fényképalbumban.

A pályázatok beküldési határideje: 2013. február 17.

Eredményhirdetés: 2013. február 21-én, az Anyanyelv Nemzetközi Napján.

Ha kérdésed merülne fel, írj bátran a szerkesztoseg@krefiti.hu címre, vagy a Pengír, illetve a Krefiti facebook-oldalán üzenetben.

Noivalto-Fesztival_2023