palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A víz világnapja 2010-Óriásplakát pályázat

vizvilagnapja pályázatokA tiszta, egészséges víz Földünk lakói életben maradásának záloga. Tervezz óriásplakátot, amellyel mozgósítani lehet a víz minőségének megóvására, a szennyező források megszüntetésére! A képi megjelenítés mellett szlogennel* is egészítsd ki mondanivalódat!

A pályázat két fordulós:

  • regionális (területileg illetékes környezetvédelmi és vízügyi igazgatóságok)
  • országos (víz világnapi központi ünnepség)

Kik milyen technikákkal pályázhatnak?
Az óvodások és kisiskolások postán küldjék el pályamunkáikat, melynek min. mérete A/4 – 21×29,5 cm- , de ne haladja meg az A/3 – 42x 29,5 cm-t.

A diákok és felnőttek terveit elektronikus úton várjuk 3,8 – 7 MB terjedelemben.

Egy pályázó max. 3 pályamunkával vehet részt a pályázaton.

Minden korcsoportban az első három legjobb pályázót díjazzuk!

A beküldött pályamunkákon kérjük tüntessétek fel neveteket, címeteket, a felkészítő pedagógus nevét, iskolátokat, valamint e-mail elérhetőségeteket is!

A pályamunkákat 2010. március 8-ig lehet beküldeni a területileg illetékes Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság címére, ahol a legjobb pályamunkákat díjazzák, és továbbküldik az országos bírálatra, melynek eredményhirdetése és a díjkiosztás a Víz Világnap központi rendezvényén lesz.

*szlogen: jelszó, jelmondat; feltűnő, szembeszökő hirdetmény.

A pályázattal kapcsolatos további kérdéseitekre a szoke@mail.dunamuzeum.org.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen vagy a 33/500-250 telefonszámon kaphattok választ.

Honlap: http://www.vizvilagnap.hu

Forrás: http://www.vizvilagnap.hu