palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Abaúj új logója pályázat

abaúj pályázatAz Abaúj-hegyközi Többcélú Kistérségi Társulás, az Aba Turisztikai Egyesület, az Abaúj Leader Egyesület, az Encsi Többcélú Kistérségi Társulás, valamint a Szikszói Többcélú Kistérségi Társulás közös összefogásban grafikai pályázatot hirdet. A pályázat célja: az abaúji térség logójának megtervezésével egy jelképében egységes térségi megjelenés létrehozása.

Pályázni lehet Abaúj logójának elkészítésével. A pályázónak egy színes logót kell elkészítenie Abaúj térségére vonatkozóan. Jelen pályázatban Abaúj térsége alatt az Abaúj-hegyközi, Encsi és Szikszói statisztikai kistérségek által alkotott területet értjük.

Előnyt élveznek azok a pályaművek, amelyeknél az alábbi szempontok leginkább érvényesülnek:

  • Abaúj történelmi múltjának megjelenítése
  • Abaúj természeti és kulturális értékeinek megjelenítése
  • Az „Abaúj” név megjelenítése

A pályázatot 2011. január 25. napjával hirdetjük meg. A pályázat kiírója az Abaúj Leader Egyesület.

Beérkezési határidő: Az elkészült logóterveket 2011. március 4.- ig (postai bélyegző dátuma) lehet postai úton eljuttatni az Abaúj Leader Egyesület munkaszervezetének irodájába. Cím: 3860 Encs, Petőfi u. 62. I. em. 6-7. A határidőn túl elküldött pályázat érvénytelen, azt figyelembe venni nem lehet.

A borítéknak az alábbiakat kell tartalmaznia:

  • pályamű készítőjének szöveges bemutatása (legfeljebb 1 db A/4 oldal) elérhetőségek feltüntetésével (Név, cím, telefonszám, e-mail cím, adószám/adóazonosító)
  • a pályamű szöveges leírása (legfeljebb 1 db A/4) oldal
  • a pályamű nyomtatott változatai A/6 méretben (színes, árnyalatos (grayscale) és egyszínű megvalósulással)
  • mindhárom változatú megjelenés vektorgrafikus fájl formátumban (.cdr vagy .ai), továbbá pdf fájl formátumban is, cd lemezen, a színes formátum esetén a pantone skála szerinti színmegadás szükséges

A pályamunkák elbírálását a kiíró szervezetek képviselői szakmai zsűri bevonásával végzik.

A pályázat során egy nyertes pályamű kiválasztására kerül sor. A nyertes pályázó bruttó 150.000 Ft díjazásban részesül, melyet a döntést követően a pályázat kiírója megbízási szerződés ill. számla ellenében fizet ki a nyertes részére. A pályázati díj magában foglalja a díjhoz kapcsolódó, a kifizetőt terhelő adókat és közterheket is (Szja, ÁFA, stb.). A nyertes pályázó az eredményhirdetés után megkötésre kerülő szerződésben lemond szerzői jogairól a kiíró javára, aki a benyújtott pályaművet ezt követően szabadon használhatja.

Az eredményhirdetés tervezett időpontja 2011. április 15. péntek

Az elbírálás eredményét, a kiválasztott logót és a nyertes alkotó nevét az eredményhirdetést követően közzétesszük a www.abaujleader.hu honlapon. Az elbírálás eredményéről valamennyi pályázó e-mailben is értesítést kap.

A pályázaton bárki (14. életévét betöltött magyar állampolgár) ill. bármilyen szervezet indulhat. Egy pályázó csak 1 pályaművet nyújthat be. A pályázatra elküldött pályamunkákat a meghirdető szervezet nyilvános kiállításon bemutatja, majd a nem nyertes pályamunkákat visszajuttatja az alkotónak.

A kiíró fenntartja a jogot, hogy eredménytelennek nyilvánítsa a pályázatot.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni Varga Péter munkaszervezet vezetőnél lehet a 06-20-235-5430 telefonszámon vagy a varga.peter@abaujleader.hu e-mail címen.

Forrás: http://www.abaujleader.hu/