palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Adóverseny 2013

Az Ernst & Young Adótanácsadás üzletága esettanulmány-versenyt hirdet egyetemek és főiskolák nappali tagozatos, első BSc vagy első MSc képzésben résztvevő, valamint frissen végzett (2012. január 1. után diplomázott) jogász és közgazdász hallgatói részére.

Az esettanulmány

Idén hetedszer hirdeti meg Magyarországon egyedülálló Adóversenyét az Ernst & Young. Az esettanulmány-verseny elsődleges célja bemutatni a végzős hallgatóknak és friss diplomásoknak az adótanácsadás szakmát, mint izgalmas és kihívásokkal teli karrierlehetőséget.

Mivel az esettanulmány valós ügyfélmegbízások adaptációja, megoldása során érdekes adózási kérdéseken gondolkodhatsz, és bepillantást nyerhetsz adótanácsadó kollégáink napi munkájába.

A feladat megoldásához előzetes adózási tapasztalat nem szükséges. A tanulmány kidolgozásához a vállalat adótanácsadás részlege átfogó segítséget biztosít: rendelkezésre bocsátja a szükséges háttér-információkat és jogszabályokat, és lehetőséget biztosít konzultációra a szakértőkkel.

Hogyan vegyél részt a versenyen?

  1. Regisztrálj a honlapunkon vagy írj az adoverseny@hu.ey.com e-mail címre
  2. Mi megküldjük részedre az esettanulmányt
  3. Az egyéni pályázatokat magyar nyelven, 7-10 oldal terjedelemben (legfeljebb 20000 karakter), Word vagy pdf formátumban várjuk az adoverseny@hu.ey.com e-mail címen.

A pályázat beérkezésének határideje: 2013. március 20., szerda 12:00 óra

Jelentkezésed küldd el mielőbb, így több időd marad a felkészülésre, a pályázat kidolgozására!
A legjobb 10 pályázat szerzőit egy második fordulóra hívjuk meg, melyen az esettanulmány egy részét kell előadniuk maximum 15 percben.

Amennyiben az esettanulmány megoldása során szakmai iránymutatásra, javaslatra lenne szükséged, kérdéseiddel Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs adószakértőhöz fordulhatsz.

Egyéb kérdéseiddel fordulj bizalommal Balogh Natáliához az adoverseny@hu.ey.com e-mail címen vagy a +36 1 451 8281-es telefonszámon.

Díjazás

A legjobb pályázatok pénzdíjban részesülnek:
1. díj – nettó 400.000 Ft
2. díj – nettó 250.000 Ft
3. díj – nettó 150.000 Ft

A nyertes részt vesz a nemzetközi Young Tax Professional of the Year verseny koppenhágai döntőjében.

Amennyiben a bíráló bizottság a 3 díjazott pályázaton kívül továbbiakat is kiemelkedőnek tart, úgy egyes versenyzők különdíjban részesülhetnek.

A kiemelkedő pályázatot benyújtó hallgatókat egy vacsora keretében kötetlen beszélgetésre invitáljuk, ahol lehetőséget teremtünk, hogy felmerült szakmai kérdéseid az Ernst & Young adótanácsadó kollégáival megvitasd. A legsikeresebb pályázók számára gyakornoki lehetőséget biztosítunk vagy állásajánlatot adunk, hogy teljes munkaidős tanácsadóként csatlakozzanak az Adótanácsadási Szolgáltatások Üzletághoz.

A pályázatok értékelése

A pályázatokat az Ernst & Young Adótanácsadási Szolgáltatások Üzletágának munkatársai egységesített szempontrendszer alapján értékelik.

Az eredményhirdetés tervezett napja 2012. április 11., helyszínéről és az eseménnyel kapcsolatos további tudnivalókról a későbbiekben adunk tájékoztatást.
Az esettanulmány-versenyben az Ernst & Young munkavállalói nem vehetnek részt.
A verseny tisztaságának és az egyenlő esélyek biztosítása érdekében a számottevő munkatapasztalattal rendelkező pályázók a versenyen nem vehetnek részt.

Forrás: Adóverseny 2013