palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ajándéktárgy tervezői pályázat

A Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont pályázatot ír ki a Látogatóközpontba tervezett SHOP-ban árusítandó ajándéktárgyak megtervezésére és kivitelezésére.

A pályázat célja

A Shop kínálatának bővítése egyedi, a Vulkánház kiállítását, az épületet és környezetét (Ság hegy bazaltvulkáni tanúhegy) kreatív, újszerű módon feldolgozó, olyan ajándéktárgyakkal, amelyek szuvenírként méltó módon népszerűsítik az intézményt, de mindeközben megállják helyüket egyedi designtárgyként is.

A pályázatra iparművészek, tervezőgrafikusok, formatervezők és egyéb iparművészeti ágak képviselőinek vagy az ezeken a területeken tanuló diákok munkáit várjuk, de mindazok jelentkezését is szívesen fogadjuk, akik kellő kreativitást éreznek magukban.

 

Ajándéktárgyak alapjául az építmény, a kiállítás témája, a vulkánok és a Ság hegy szolgáljon.

Irányadó termékcsoport: ékszer (Pl.: fülbevaló, nyaklánc, stb.), játék (logikai, szórakoztató, ismertető, stb.), elektronikai eszköz (pendrive), dísztárgy, csomagolásdesign (csoki, szappan, cukorka, bor, helyi alapanyagból készült élelmiszer)

Természetesen ezektől eltérő tárgyterveket is szívesen fogadunk.

Irányadó felhasználandó anyagok: textil, fa, papír, műanyag, fém, kő, kőzet, ásvány stb. helyben fellehető vagy újrahasznosítható alapanyagok

Teljes pályázati kiírást az alábbi dokumentumben lehet olvasni!

Jelentkezés módja 
A pályázaton való részvételhez előzetes regisztráció szükséges a regisztráció* kitöltésével és elküldésével, 2013 július 30-ig soptei.eszter@kemenesvulkanpark.hu e-mail címre.
Pályázat beadási határideje: 2013 augusztus 30. 
A nyertes pályaművek díjazása:
Vas megye egyik legdinamikusabban fejlődő városában, Celldömölkön tölthet el a szerencsés nyertes egy hétvégét. Nyeremény tartalmazza a szállást, illetve egy belépőjegyet 2 fő részére a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőbe és Vulkánpark Látogatóközpontba.