palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ajkadon fakadjon ének rajzpályázat

kolibri pályázat„A szívedben, hogyha érzed, Készítsél valami szépet. Rajzolj erdőt, végy festéket, Ajkadon fakadjon ének.” (Kozma László A Mikulás mosolya) Kedves Gyerekek! Kérünk Benneteket, rajzoljatok nekünk. Rajzoljatok valamit, ami olyankor jut eszetekbe, amikor valakit, vagy valakiket énekelni hallotok. Mindegy, hogy mikor, mindegy, hogy milyen zenét, csak énekszó legyen! A technika is szabadon választható: használhattok grafitceruzát, zsírkrétát, vízfestéket, temperát, ragaszthattok is.

Az elkészített pályamunkákat a Dobsuliban (Budapest VII., Dob u. 85.) adhatjátok le 2011. március 20-ig. A borítékra írjátok rá: „Ajkadon fakadjon ének”. Postán is elküldhetitek, a 1077 Budapest, Dob u. 85. címre. Ne felejtsétek el a pályamű hátlapján (vagy egyéb, a kompozíciót nem zavaró helyen) feltüntetni a neveteket, a születési dátumotokat, hogy melyik iskolába jártok, és az elérhetőségeteket.

A pályamunkákat az Aranytíz Kultúrházban állítjuk ki 2011. május 8. és 15. között. Eredményhirdetés május 8-án, délután 3-kor lesz a kiállítás megnyitóján.

A nyertesek részt vehetnek egy speciális, számukra tartott háznézésen a Művészetek Palotájában, de nyerhettek hangversenyjegyet óriásbábokkal előadott Háry Jánosra és különböző tárgynyereményeket is.

Bővebb információ:

Vándor Sándor és Révész László Emléke Alapítvány
1077 Budapest, Rejtő J. u. 6. II/1.
Mobil: 30/362-9950,
email: vandor.revesz@gmail.com