palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

ALAP!zaj fotópályázat

A ZebrArt Stúdió, nyílt fotópályázatot hirdet „ALAP!zaj” mottóval, melyen 0-99 éves korig bárki részt vehet maximum 3 db képpel és aki lájkolja a ZebrArt Stúdió facebook oldalát. Légy erős most Te is, vedd elő a legjobb formádat, és nevezd be a képedet (maximum hármat) az ALAP!zaj-ra, ha úgy érzed, volt olyan, amikor a hang vezérelt, vagy éppen a némaság hozott egy különleges pillanatot az életedbe fényképezés közben.

Megkötés nincsen, bármilyen fotóval indulhattok, melyről asszociálni lehet bárminemű dallamra, intonációra, robajra vagy zörejre, a lényeg hogy hatással legyen ránk!

A pályázat beküldési határideje: 2013.05.18.

ffpalyazat@gmail.com cimre várjuk a képeket

A képek nyilvánosságra hozatala: 2013.05.20, ekkor kezdődik a hivatalos verseny, melynek menete, hogy a „tetszik” gomb megnyomásával lehet szavazni a kedvencekre 2013.06.01-ig, amiket a facebook felületünkön az ALAP!zaj c. mappában találtok.
(Érvényes szavazatnak a kép és az oldal együttes Lájkolása számít!)

A szavazáson kívül, természetesen szakmai zsűri véleményezi a fotókat, melynek tagjai a ZebrArt stúdió oktatói:

  • Bóka Attila ”Morten” – ZebrArt Stúdió Tulajdonosa, Nemzetközileg elismert fotóművész
  • Horváth Tamás – Fotós, web-designer, grafikus, professzionális világítástechnikai asszisztens, a Full Fashion csapat tagja
  • Torma Dávid – Fotós, grafikus, világítástechnikai asszisztens, CG & Concept artist
  • Bán István – Unlimited Pictures, filmrendező,
  • Viland Gabriella – Sminkes, stylist, a Full Fashion csapat tagja,

Díjazás:
A fődíj 1db (a győztes által szabadon választott workshop a ZebrArt Stúdió kínálatából), amit a közönségdíjon legtöbbet lájkolt kép tulajdonosa kap. Illetve még egy díjat kap (ugyancsak workshop és egy 2 órás stúdióhasználat formájában) a szakmai zsűri által kiválasztott nyertes kép tulajdonosa is.

Forrás: https://www.facebook.com/zebrartstudio