palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Alkotói pályázat március 15-e alkalmából

Az ADOM Diákmozgalom pályázatot hirdet március 15-e alkalmából minden alkotni vágyó diáknak.

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc nagyon meghatározó szerepet játszik hazánk történelmében, ez minket is megihletett, reméljük hogy titeket is!

Általános iskolásoktól középiskolásokon át egyetemistákig minden kreatív vénájú diáktól várjuk a különféle pályaműveket.

A kiírás célja, hogy Petőfiék hősiességének emléket állítva a modern kor gyermekei is kifejezzék gondolataikat, úgy, hogy a művekben az alábbi kulcsmotívumok közül egy vagy több szerepeljen:

  • Oktatás
  • Egyenlőség
  • Hazaszeretet
  • Változás
  • Függetlenség
  • Fiatalságban az erő

Célunk, hogy minél kreatívabb, egyedibb és sokszínűbb alkotások szülessenek. A pályamunka lehet videó vagy kép formátumú.

A videó maximum 3 perces, minimum 720p és maximum 1080p felbontású legyen. Ez lehet akár színdarab, versszavalás, történetmesélés, dal és bármilyen egyéb megnyilvánulási forma.

A képformátumú munka lehet rajz, karikatúra vagy akár fotó is.

A legegyedibb és legkiválóbb munkákat március 15-ig választjuk ki, azokat Facebook-oldalunkon és weboldalunkon tesszük közzé, így akár több ezer fiatalhoz is eljuthatnak az alkotások. Előnyben részesülnek azok a pályaművek, amelyek a pályázó diák saját szerzeményét (legyen az rajz, vers, dal, stb.) mutatják be.

Az elkészült pályaműveket az alábbi linken várjuk:
https://forms.gle/3UYhbPUYUhpyuVgC8

Leadási határidő: 2021. március 12. (péntek) 16:00

Kérdés esetén a diakmozgalom@gmail.com címen állunk rendelkezésre.