palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

#AllForJan Award pályázat újságíróknak

#AllForJan Award újságíró versenyre a legnagyobb médiavisszhangot kiváltó, a társadalomra nagy hatást gyakorló, kivételes és bátor tudósításokat, valamint innovatív történetmesélési megoldásokat várnak.

A Ringier Axel Springer Media a #AllForJan Award-ot a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapította.

A versenyre olyan, rádióban, televízióban sugárzott, illetve a sajtóban vagy az interneten közzétett riportokkal, cikkekkel lehet pályázni, melyek 2020. január 1. és december 30. között jelentek meg.

A nevezési határidő: 2021 január 31.

A zsűriben helyet foglaló Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke; Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista; Peter Bárdy, az Aktuality.sk főszerkesztője (a zsűri elnöke); Mark Dekan, a Ringier Axel Springer Media AG CEO-ja; Ifj. Valdo Lehari, az ENPA alelnöke; Iveta Radičová, a pozsonyi Páneurópai Egyetem Médiatudományi Karának dékánja közösen értékeli a beküldött pályázati anyagokat és választja ki a nyertest. A koronavírus-járványra tekintettel a pályaművek értékelése online formában zajlik.

A #AllForJan Award további részletei és a versenyszabályzat a pályázat hivatalos oldalán olvasható: #AllForJan Award