palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Álomsuli rajzpályázat

A MINYATA Egyesület rajzpályázatot hirdet 8-12 éves korú gyermekek számára „Álomsuli” címmel, ahol elengedhetik a fantáziájukat egy iskolával kapcsolatban. Megmutathatják, hogy gyerekszemmel milyen lenne egy ideális iskola. A rajzoknak a következő kérdésekre kell választ adniuk: „Hogy képzeled el azt az iskolát, ahol még jobban éreznéd magad? Mi kell ahhoz, hogy a gyerekek jól érezzék magukat egy iskolában?”

 A nevezés ingyenes. A pályázat két győztese (egyet az Egyesület Rajzpályázat Bizottsága, egyet a Facebook-os közönség szavaz meg) térítésmentesen részt vehet az Egyesület nyári táborában (július 20-27. között Káptalanfüreden), a II. helyezett egy társasjátékot és 2db színházjegyet nyer a Pinceszínház támogatásával, a III. helyezett szintén 2db színházjegyet nyer egy másik előadásra a Pinceszínházba. Továbbá mind a négy nyertest könyvekkel jutalmazzuk a Hetedhéthatár magazin felajánlásával.

A festmények A4-es méretű papírra készülhetnek. A rajzok/festmények hátsó oldalán nyomtatott betűkkel, jól olvashatóan, fel kell tüntetni a pályázó teljes nevét, születési idejét, lakcímét, elérhetőségét (a pályázó és a szülő/nevelő telefonszámát és email címét).

A pályamunkák elkészítéséhez bármilyen anyag felhasználható (ceruza, toll, tus, zsírkréta, vízfesték stb.), de az eredeti példányt szükséges beküldeni.
Elektronikus formában leadott vagy A3-as méretű alkotásokat nem áll módunkban elfogadni.

A pályamunkák leadási határideje 2013. április 12.,
a leadott pályamunkák más pályázatra nem nyújthatók be.

Az alkotásokat a következő címre küldjék:
1098 Budapest, Epreserdő utca 38./II. lh. I./2.

Elbírálásuk az Egyesület „Rajzpályázat Bizottságának” tagjai által szavazás útján történik 2013. április 18-án, így eldől az I., II., és III. helyezett. Továbbá a legjobb nevezett alkotások 2013. április 21-től az Egyesület Facebook oldalán kiállításra kerülnek, ahol szavazásra bocsátjuk őket május 17-ig. A legtöbbet kapó közönségdíjas pályázat alkotója szintén térítésmentesen vehet részt az Egyesület nyári táborában.

A nyerteseket telefonon, és emailben értesítjük.

További információ: 
Dalosné Tóth Zsuzsanna, email: tzs@minyata.hu, telefon: 0620/663-0508 vagy
Dalos László, email: dalos.laszlo@minyata.hu, telefon: 0620/663-0005