palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Alumni-mentor pályázat

tempus pályázatokMinden kezdet nehéz. Miért ne segíthetnél tapasztalataiddal Te is, mint Alumni-mentor?  Emlékszel, mikor először nyertél el egy külföldi ösztöndíjat? Azt sem tudtad, hogy kezdj neki a szervezésnek: repjegyet, szállást találni, papírokat intézni, utánajárni a tudnivalóknak… Nem volt könnyű, igaz? Jól jött volna valaki, aki már ismeri a dörgést.

Ismerős a szitu? Ha te is jártál ebben a cipőben, és tapasztalataiddal segítenél az utánad jövőknek, akkor jelentkezz Alumni-mentornak!

Olyan volt ösztöndíjas diákok jelentkezését várjuk, akik egy, a Tempus Közalapítvány által koordinált pályázati program (Erasmus, CEEPUS, Erasmus Mundus vagy Leonardo da Vinci) valamelyikének keretében folytattak tanulmányokat egy külföldi főiskolán vagy egyetemen.

Amit várunk tőled:

  • Jó tanácsokkal segítsd a kiutazás előtt álló ösztöndíjasokat.
  • Válaszold meg a kiutazók által feltett kérdéseket.
  • Mentorként segítsd a hozzád fordulókat.
  • Tartsd a kapcsolatot az ösztöndíjasokkal a kiutazásuk után is.

A Tempus Közalapítvány a honlapján található Fórumban lehetőséget nyújt a kérdések feltevésére és megválaszolására, valamint az Alumni for Europe menüpontban közzéteszi a mindenki számára hasznos információkat.

Ha hiányzik a külföldi diákélet pörgése és hangulata, mi lehetőséget nyújtunk neked, hogy továbbra is benne maradj, ezúttal már másokat segítve.

Ha szívesen vállalnád a mentor szerepét, jelentkezésedet 2010. szeptember 30-ig várjuk az alumni{kukac}tpf.hu e-mail címen.

További információ:
Beregi Bettina
Alumni koordinátor
T: 1 237 1300
alumni{kukac}tpf.hu

Web: http://www.tpf.hu/