palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

angolkonyvek.com Cikkíró Verseny

Gyermeked van és kipróbáltátok az otthoni angol tanulást? Bevált játékötleted van  angol nyelvtanuláshoz? Szoktál írogatni, vagy szívesen kipróbálnád magad cikkíróként? Itt a lehetőség! Az angolkonyvek.com Cikkíró Versenyt hirdet minden regisztrált tagjának.

Minden beküldött, és ellenőrzés során elfogadott cikket vásárlási kedvezménnyel, a legjobb cikkek íróit pedig, vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk. A kiválasztott cikkek az oldalunkra is kikerülnek! Bízunk benne, hogy sokan megosztják velünk élményeiket, tapasztalataikat.

Verseny időtartama: 2012. november 19. – 2013. január 31. éjfél
Nyertesek kiértesítése: 2013. február 18-tól.

Ki vehet részt a pályázaton? Pályázaton lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül részt vehet minden 18. életévét betöltött személy, aki a kiírásnak megfelelő pályázatot ad be és a “Nevezési és részvételi feltételek”-et elfogadja.

Témaötletek a teljesség igénye nélkül:

 • ötletek nyelvtanuláshoz
 • nyelvtanulás gyerekkorban
 • ideggennyelvű nevelés óvodátokban, iskolátokban
 • a könyvek (gyerekkönyvek, regények..) szerepe a nyelvoktatásban
 • játékos otthoni nyelvtanulás
 • könyvajánlók kivételével bármilyen más az angol nyelv tanulással, angol nyelvű könyvek olvasásával kapcsolatos cikket szívesen fogadunk

Fontosabb tudnivalók/ Nevezési részvételi feltételek:

Hogyan lehet részt venni a versenyben?

A Cikkíró Versenyen csak regisztrált angolkonyvek.com tagok vehetnek részt, pályázatokat csak ők küldhetnek be. A regisztráció során valós elérhetőségeket kérünk megadni, ellenkező esetben a cikk a versenyből kizárásra kerül. A Pályázó a cikk beküldésével automatikusan elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket. A cikk szerzőjeként a regisztrációkor megadott teljes név fog megjelenni, amennyiben ehhez nem járul hozzá, kérjük, a pályázat benyújtásakor jelezze!

Az érvényes pályázat legalább egy 1500 karakter hosszúságú cikket kell, hogy tartalmazzon word vagy pdf formátumban, ha a cikk ennél rövidebb, úgy a pályázat nem kerül elfogadásra. Az érvényes pályázatnak ezen kívül tartalmaznia kell egy rövid bemutatkozást is a cikk szerzőjéről. A cikk elején kérjük feltüntetni a cikk címét, és a szerzőt elérhetőségekkel (telefonszám, e-mail cím).

A pályázathoz fotót is lehet mellékelni, de ez nem kötelező! A képeket a cikkbe illesztve kell benyújtani.

A beküldött cikk megjelenés előtt ellenőrzésen megy át. Az ellenőrzés során a moderátorok többek között azt figyelik, hogy a cikk, a bemutatkozás és a mellékelt fotók nem tartalmaznak-e obszcén, vagy mások számára esetlegesen sértő, kellemetlen részleteket. Amennyiben a cikk, a bemutatkozás és a képek megfelelnek a feltételeknek, úgy megfelelő színvonal esetén a verseny lezárását követően folyamatosan felkerülnek az angolkonyvek.com oldalra.

A beküldött pályázatokat a Booktrader Kft. zsűrije folyamatosan olvassa és ellenőrzi. Az angolkonyvek.com Cikkíró Verseny keretében a pályázatokra szavazni nem lehet, azok közül a Booktrader Kft. zsűrije választja ki a neki leginkább tetsző cikkeket

A Pályázó a pályázat beküldésével kijelenti, hogy a cikket saját maga írta, más fórumon még nem közölték, a képeket maga készítette, vagy engedélye van a kép szerzőjétől annak felhasználására, megjelölve a pontos szerzőt. A pályázó továbbá tudomásul veszi, hogy a cikkével, illetve az abban szereplő kép elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség őt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. A Pályázó személy garantálja a feltöltött pályaművek eredetiségét.

A Pályázó továbbá hozzájárul ahhoz, hogy cikkét a Kiíró a későbbiekben, akár a Pályázat zárása után is, ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye a szerző feltüntetésével. A szerző a beküldött írásért további, a pályázati kiírásban nem szereplő ellenszolgáltatásra nem tarthat igényt. Egy személy egy cikkel  pályázhat! A kiválasztott írásokat 2013.02.01-től jelentetjük meg az oldalunkon, a többit nem fogjuk felhasználni.

A cikk nem tartalmazhat bújtatott reklámot.

A Pályázó tudomásul veszi, hogy az oldal tulajdonosa (Booktrader Kft.) fenntartja magának azt a jogot, hogy bármely beküldött pályázatot (cikkek és a hozzátartozó képek) eltávolítsa a versenyből további indoklás nélkül, különösen olyan esetekben, amikor felmerül a gyanú, hogy egy pályázó a feltöltött cikkét és fotóját nem saját maga készítette.

Cikkíráskor kérjük, vegye figyelembe:

 • Kérjük, hogy a tartalom kiválasztásánál és közlésénél törekedjen arra, hogy új és hasznos ismereteket közvetítsen az olvasóknak.
 • Kérem, figyeljen arra, hogy a cikk ne vita- vagy beszélgetésindító fórumtéma legyen,
  hanem ismeretközlést szolgáló cikk.
 • Próbálja értelemszerűen sortördeléssel tagolni a szöveget.
 • Használjon helyesírás-ellenőrző programot
 • Használjon kiemeléseket (vastagítás, aláhúzás..)
 • Kérjük, hogy a cikkeket magyar billentyűzettel írják.

Ha megírta a cikket, hová kell küldenie?

A cikkeket a palyazat@angolkonyvek.com e-mailcímre várjuk 2013. január 31. éjfélig. A határidőn túl érkezett cikkeket kizárjuk a versenyből. A tárgy mezőbe írd be, hogy Cikkíró Verseny!  Eredményhirdetés 2013. február 18. Bővebb információ kérhető az info@angolkonyvek.com címen.

Díjak

Minden elfogadott cikket beküldő pályázó egy 15%-os vásárlási kupont kap ajándékba, amit három hónapon belül tud levásárolni webáruházunkban.

A zsűri három díjat oszt ki: 

A három legjobbnak választott írás beküldőjének egyenként 15000 forintos vásárlási utalványt nyernek webáruházunkban.