palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Arculati elemek tervezése a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal számára

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal pályázati felhívást tesz közzé arculatának tervezésére. A feladatra a dokumentációban megjelölt arculati elemek grafikai elkészítésével lehet pályázni 2013. június 20. 15.00-ig. A tervpályázat győztesével a Hivatal a teljes arculati kézikönyv elkészítésére is szerződik.

A Magyar Energia Hivatal jogutódjaként létrejövő Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal nevének és státuszának megváltozása, valamint feladatkörének bővülése miatt cseréli le korábbi arculatát. A villamosenergia-, földgáz- és távhőellátással, víziközmű-szolgáltatással, valamint hulladékgazdálkodási közszolgáltatás díjszabályozásának előkészítésével kapcsolatos feladatokat ellátó önálló szabályozó szerv nyílt pályázat útján keres partnert a feladat elvégzésére.

A pályamunkával szemben elvárás, hogy jól tükrözze a szervezet törvények, valamint az ágazati jogszabályok szerinti feladatokhoz kapcsolódó küldetését, a közjó iránti elkötelezettségét, a vonatkozó uniós irányelveknek megfelelő, erős, a fogyasztók érdekeit hatékonyan védő, egyben a felügyelete alá rendelt szolgáltatók együttműködésére számító, felelős nemzeti piacszabályozó hatóságot.

A pályázati felhívás a következő arculati elemek terveinek benyújtását várja a pályázati ajánlatot benyújtóktól:

  • logó;
  • névjegykártya; (elnöki, ügyintézői);
  • levélpapír és boríték; (elnöki, osztályi);
  • roll-up;
  • brosúra borító;
  • A/4-es mappa.

A benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó munkájának nettó vállalási árát, amely tartalmazza a pályázat során elkészített arculati elemek díját, valamint a teljes arculati kézikönyv elkészítését.

 Letölthető dokumentum

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

SZERZŐDÉSMINTA

A pályázatok beérkezésének határideje: 2013. június 20. 15.00-ig.

Forrás: http://www.mekh.hu