palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Asztalterítési verseny a Kikában

dekorA Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége és a KIKA Lakberendezési Áruház Kft. szervezésében merészen kreatív asztalterítési és díszítési versengést hirdet. Nem pusztán a klasszikus hangulatok újrafogalmazását várjuk, hanem lehetőséget adunk a meghökkentően újszerű kísérleteknek is.

A projekt címe: „Hogy’ kerül a csizma az asztalra?”

Helyszín: KIKA nagyáruház Budapest XIII. Lehel út 51.
Időpont: 2015. november 28. – december 07.
Zsűrizés: 2015. november 27. 18.00 órakor
Építés: 2015. november 26–27.
Konzultáció a helyszínen: 2015. november 16–17. 14.00 órakor a II. emeleti bútor osztály asztalainál (technikai részletek megbeszélése, hozott anyagok rendje, extra világítás egyeztetése, asztalok és terítékek kiválasztása és lefoglalása).
A terítéshez és a dekoráláshoz felhasználható minden ami az áruházban található. Kiegészítő dekorációk behozhatóak. Felkészült érkezést várunk!

Jelentkezés: e-mailben, dsz@dekorszovetseg.hu
(Név, cím, telefon, e-mail elérhetőség, foglalkozás, valamint kapcsolata a témával, továbbá a készíteni kívánt asztal címe, jellemzése.)

Jelentkezési határidő: 2015. november 15.

A készletek véges volta miatt 14 jelentkezést fogadunk el, ezekről visszaigazolást adunk, amivel versenyzői minőségben lehet a konzultáción megjelenni. *

Esetleges kérdéseikkel forduljanak a kapcsolattartókhoz:
info-vonal, a jelentkezéssel kapcsolatban: dsz@dekorszovetseg.hu
KIKA részéről: Szabó Zsigmond dekoráció-vezető +36 1 236 6300 / 408

* A versenyző jelentkezésével elfogadja a pályázati feltételeket és hozzájárul, hogy a projektről készült fotók a szervezők tulajdonát képezzék, amiket saját publikációikban térítésmentesen használhatnak. Mások csak a helyszín, időpont, szerző megjelölésével tehetik.
Az elkészült művekért felelősséget nem vállalunk.
A szerzői jogról szóló 1999.éviLXXVII.(SZJT)tv. illetve a PTK idevonatkozó paragrafusa értemében a projekt koncepciójával és részletmegoldásaival-mint a projekt része a Dekorszövetség szellemi tulajdona. A projekt bármely formában történő felhasználása, másolása, közreadása, közzététele, sokszorosítása, átdolgozása, továbbdolgozása, harmadik illetéktelen személynek való továbbadása a Dekorszövetség előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül tilos.