palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az angyalok köztünk élnek rajzpályázat

Az angyalok köztünk élnek címmel rajzpályázatot hirdetünk általános iskola felső tagozatos diákjai részére.  A tehetséges fiatalok felismerése, támogatása nagyon fontos társadalmi érdek. A tehetség felismerésben és gondozásában a Sülysápon működő Móra Ferenc Általános Iskola több évtizede tanító pedagógusa kiemelkedő szerepet töltött be. Sajnos ez év tavaszán eltávozott közülünk. Biess Zoltánné Győri Éva tanítónő mindig fontosnak tartotta a tehetséges fiatalok támogatását, ezért mi is fontosnak tartjuk, hogy az ő emlékét megőrizve egy pályázatot hirdetünk tehetséges fiatalok részére.

A rajzversenyünkre azokat a tanulókat várjuk, akik fel szeretnék mérni rajzi készségük, vizuális ábrázolási képességük helyzetét.

Nevezési feltételek

Téma: ” Az angyalok köztünk élnek”
A/4 –es méretben bármilyen technika felhasználásával.
Egy pályázó maximum két munkával nevezhet.
Nevezési díj nincs.

A versenyen részt vehet minden általános iskolai tanuló, aki elfogadja a verseny feltételeit. A pályamű leadásával úgy tekintjük, hogy a diák törvényes képviselője beleegyezését adja a pályázaton való részvételhez. A meghirdetők kiállítást rendeznek az elkészült munkákból, ezért a versenyt követően nem adjuk vissza a művet az alkotóknak. A versenyző beleegyezik abba, hogy a művét kiállításon is szerepeltethetjük, melyek publikálásra is kerülhetnek.

Nevezési kategóriák:

  • I. kategória: 5-6. oszt.
  • II. kategória: 7-8. oszt

A rajzok hátuljára kérjük feltüntetni:

  • A beküldő iskola nevét, címét.
  • A pályázó nevét, osztályát
  • A felkészítő pedagógus nevét

Örömmel vennénk, ha egy pár sorban összefoglalná az alkotó a kép tartalmát és a gondolatait a művel kapcsolatban.

A rajzok benyújtásának határideje: 2011. november.15.

A pályázatok leadási helye: Sülysáp Móra Ferenc Általános Iskola és Nagyközségi Könyvtár 2241. Sülysáp, Malom u. 14-18.  A pályaművek postai úton és személyesen is leadhatók.

A pályázatok értékelése: Az alkotásokat szakmai zsűri értékeli. A zsűri mindkét kategóriában a pályaműveket három díjjal értékeli.

Emlékműsor és ünnepélyes eredményhirdetés, díjátadás helye és ideje: 2011. december. Móra Ferenc Általános Iskola és Nagyközségi Könyvtár Tagintézménye 2241. Sülysáp. Vörösmarty u. 1.

A pályaművek megtekinthetők lesznek a http://sulysapifjumuveszei.gportal.hu honlapon.

A verseny koordinátora: Horváth Attiláné a Móra Ferenc Általános Iskola és Nagyközségi Könyvtár igazgatója

Forrás: http://sulysapifjumuveszei.gportal.hu/