palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az én digitális világom-és-A Bluechip kreatív pályázat

A bluechip webáruház kreatív pályázatot hirdet két témakörben: „Az én digitális világom” illetve „A Bluechip”. Ereszd el az agyadat és lepj meg minket! Várunk minden kreatív ötletet: grafikát, animációt, flasht, videót, streetart kompozíciót, vagy éppen flashmobot. Alkoss, szerkessz és küld el nekünk a végeredményt!

A témakörök első helyezetteit laptoppal jutalmazzuk, de a dobogó többi fokán is értékes ajándékok kerülnek kiosztásra. A közönség szavazat győztesei fényképezőgépet kapnak.

A legjobb munkákat folyamatosan közzétesszük a weboldalon illetve facebookon.

Az én digitális világom: Ebben témakörben várunk minden olyan digitálisan szerkesztett anyagot, (videót, animációt, grafikát, stb.) mely összefüggésbe hozható, illetve utal a körülöttünk hirtelen felépült digitális világra és annak rohamos fejlődésére.

A „bluechip” : Ebben témában szabad asszociációkat várunk a Bluechip fogalomra, a bluechip.hu logóra, vagy éppen a B betűre, de akár a bluechip webáruház kabalafiguráját is megálmodhatod, legyen az bármilyen művészeti ágban létrehozott mű.

A pályázati munkákat 2010 július 14-ig várjuk a info@bluechip.hu mailcímre. Vagy a 1133 Budapest Váci út 102 postai címre.

The Blue Chip Kft.
www.bluechip.hu
H-1133 Budapest, Váci út 102.
Telefonszám: 06-1-339-0570
Mobilszám: 06-30-946-5911
MSN: bluechipwebaruhaz@windowslive.com
Skype: Bluechip.hu
Email: zilai.david@bluechip.hu