palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az én eMagyarország Pontom rajzpályázat

A Fejér megyei és Komárom-Esztergom megyei Területi eMagyarország Központ eTanácsadója rajzpályázatot hirdet gyermekek körében „Az én eMagyarország Pontom” címmel.

 

Minden 16. életévét be nem töltött gyermek jelentkezhet pályamunkájával 2012. február 15-ig. A rajzokat bármilyen technikával elkészíthetik a gyermekek, az a lényeg, hogy a pályamunkák fejezzék ki, hogy a gyerekeknek mit jelent a lakóhelyükhöz közeli eMagyarország Pont, miért szeretnek oda járni.

Az elkészült rajzokat 2012. február 24-én fogják elbírálni. Ezt követően a digitalizált rajzok a kislángi eMagyarország Pont honlapján is megtekinthetőek lesznek, valamint egy vándorkiállításon fognak részt venni Komárom-Esztergom és Fejér megye eMagyarország Pontjain.

A pályamunkák A4 méretű papírra, bármilyen technikával elkészíthetők.

Beküldési határidő: 2012. február 15.

Postacím:
Tamási Áron ÁMK
Komárom-Esztergom és Fejér Megye
Területi eMagyarország Központ
Kisláng
Fő u. 77.
8 1 5 6

A beérkező pályamunkák fejezzék ki, hogy gyermeknek mit jelent a saját eMagyarország Pontjuk! Miért szeretnek oda járni, mi az amit kedvelnek a helyszínben , a szolgáltatásokban, az ott dolgozó személyekben.

Az elkészült munkák hátoldalán tüntessék fel a gyermek nevét, életkorát, iskola nevét, pontos címét és segítő, felkészítő tanár, szülő, eTanácsadó nevét is.

Pályázat elbírálása: 2012. február 24.

A nyerteseket névsorát közzétesszük, illetve őket személyesen is  értesítjük.

Forrás: http://emagyarorszag.hu