palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az én kezdőkészletem grafikai pályázat

Mit keres egymás mellett Diana hercegnő és a lesifotós?  Vajon mit akarhat a hamburgert tartó csúnya bohóc a duci kisfiútól?  Faur Zsófi Galéria, Vörös Miklós – STARTER SETS című kiállításához kapcsolódóan grafikai pályázatot hirdet 8-tól 88 évesek számára.

Vörös Miklós Starter Sets című sorozatában társadalmi problémákat és történelmi katasztrófákat rejtett a legó figurák játékos külseje mögé, melyek „ellenpárokként” működnek a fotókon.
Folytasd Te a sorozatot, találd ki saját ellenpárod, és rajzold le, hogy milyen problémára hívnád fel a figyelmet a legó figurák segítségével!
A pályázathoz szükséges mintát az alábbi linkről lehet letölteni:
https://drive.google.com/…/1UA4bJH967JJKnEEHwuVlkDbAY3…/view
Egyéb technikai megkötés nincs; lehet rajzolni, festeni, ragasztani – határ a csillagos ég!
A pályázatokat 2019. február 28-ig várjuk az info@galeriafaur-hu e-mail címre, vagy személyesen minden hétköznap 12 és 6 óra között a galériában.
A munkákat két korcsoport (8-14, illetve 14-88) alapján értékeljük, a legötletesebb munkák alkotói különleges LEGO csomagban részesülnek majd, illetve rajzaikat megosztjuk a galéria Facebook és Instagram oldalán. A pályázatokat természetesen nemcsak a technikai megvalósítás, hanem az ötletesség alapján is díjazzuk majd.
Faur Zsófi Galéria
1114 Budapest, Bartók Béla út 25.