palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az én kis falum! Az én városom! 2.0 alkotói pályázat

Pályázati felhívás a határon túl szórványban élő magyarságnak! A budapesti Harmónium Független Kommunikációs Egyesület meghirdeti szórvány területeket érintő pályázatát, Az én kis falum! Az én városom! címmel.

Kedves pályázók! Szeretettel várjuk munkáitokat, mellyel bemutatjátok falutokat, városotokat. Írjatok egy mesét, történetet, érdekes helyi szokást, mutassatok be egy épületet, amit szerettek, vagy készítsetek fotót és írjátok le, hogy miért is tartjátok fontosnak azt a helyet. Festhettek, rajzolhattok (elektronikus, vagy papír alapú), a lényeg, hogy megismerjük hol éltek, mi fontos, szép és értékes számotokra ott, ahol éltek. S igyekezzetek úgy bemutatni a településeteket, hogy másnak is kedve legyen majd meglátogatni!!

Bárki pályázhat, de a fődíjra csak a 18 év felettieknek van esélye! Vigaszdíjat adunk a legügyesebb pályázóknak 18 év alatt.

Mit is kell tenni, figyelembe venni, ha részt szeretnétek venni a pályázaton? Nézzük sorjában:

A határidő: 2013. április 21.

Legyetek kreatívak, alkossatok valamit! A pályamunkák terjedelme: Maximum 2 oldal, vagy 5 kép (csak részletes képleírással együtt fogadjuk el!).

Küldjétek el nekünk az alábbi adatokkal: név, születési év, levelezési cím, település, amiről írsz (ha nem azonos levelezési címeddel).

Kérjük, hogy a pályázatokkal együtt azt is írjátok meg számunkra, hogy tudjátok-e vállalni az esetleges kiutazást a táborba, mert a zsűrizésnél ezt is figyelembe kell venni!

A levél tárgya: Az én falum! Az én városom!
E-mailben erre a címre: harmoniumegyesulet@t-online.hu
Levélben ide: Harmónium Egyesület, 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 1.

Értékelés: a beadott pályázatokat rajz- és magyartanárok értékelik. A legjobb munkák a szerzők, alkotók feltüntetésével kikerülnek oldalunkra. Az első 5 helyezett 18 év feletti pályázó a fődíjra jogosult, a legjobb ifjúsági rajzot/képet/szöveget könyvjutalommal díjazzuk. a legaktívabbak pedig, állandó szerzők lehetnek honlapunkon.

Fődíjunk: a legjobb 5 fő (18 évnél idősebb tanuló, dolgozó, vagy nyugdíjas) részt vehet„Hírnökképző” táborunkon 2013. május elején Budapesten (az utazási költségen kívül mindent fedezünk)!

Tovább a honlapra: http://www.hatartalan.net/