palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az Év fiatal divattervezője

mcAz Év fiatal divettervezőjét keresi a Marie Claire! A pályázati díjak (3 féle díj): 200 000 Ft. Beküldési határidő: 2014. szeptember 10.

Mitől lesz egy öltözék egyszerre elegáns egy kellemes vacsorához, alkalmi egy ünnepélyes koccintás mellé, szenvedélyes egy fergeteges partihoz és kellően kényelmes a hajnali napfelkelte érintéséhez? Azokat a – dominánsan kék – darabokat keressük, amelyek bátor mintavezetésükkel, újszerű anyaghasználatukkal és eredeti megoldásaikkal tökéletesek egy pezsgő éjszaka minden pillanatához.

A pályázat mottója: A partiruha, amelyben pezsgőbbek az éjszakák

Minden pályázótól a már elkészített kreáció fotóját várják. A zsűri a legötletesebb, legizgalmasabb, a Marie Claire-nő számára hordható darabokat díjazza. Pályázni egy ruhával/öltözékkel lehet.

Az-ev-fiatal-divattervezoje(2)

Letölthető dokumentum:

pályázati kiíras

A pályázat beküldésének határideje: 2014. szeptember 10.

Díjak:

  • Szakmai díj: 200 000 Ft
  • Közönségdíj: 200 000 Ft
  • Hungaria Pezsgő különdíj: 200 000 Ft

A pályamunkák közül a zsűri választja ki a legjobb 25 kreációt, amelyekre majd az olvasók is szavazhatnak a magazin honlapján, és amelyek a Marie Claire Fashion Daysen is láthatóak lesznek a kifutón. A nyerteseket és az általuk tervezett ruhát bemutatjuk a magazinban is. A díjak átadására a Marie Claire Fashion Daysen kerül sor.

LINK: http://marieclaire.hu/