palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az év gyára pályázat

A GyártásTrend technológiai magazin idén először hirdeti meg hagyományteremtő szándékkal az Év Gyára versenyt, amelynek célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát, és a meghirdetett kategóriák győzteseit. Az összetett, Év Gyára díjat külön ítéljük oda a 3 milliárd forint alatti, 3 és 10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek legjobbjának.

A versenyre 7 kategóriában, ingyenesen nevezhetnek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok, az Év Gyára díjat pedig az a gyártóegység nyerheti, amely több kategóriában a shortlistre került, és legalább egyben az első helyen végzett.

A verseny menete:

A verseny kétfordulós.

Első körben a pályázati lapot kell kitölteni. A kategóriákra egyenként is lehet pályázni, ám az összetett Év Gyára díjat csak az nyerheti el, aki legalább három kategóriában kitölti a pályázati adatlapot, azokban a shortlistre kerül, és az egyikben első helyen végez.

A második körben a verseny szakmai partnereként felkért, és a kérdőív kialakítását végző Process Solutions Group szakértő csapata helyszíni validálást végez, végigjárja a shortlistre került cégeket, hogy a kérdőíven szereplő információkat személyes dokumentációval is megerősítse. Ezen eredményeket aztán az ipari szektorban elismert szakemberekből álló zsűri (lásd. zsűri menüpont) előtt prezentálja. A végső döntés a szakmai grémiummal történő egyeztetést követően születik meg.

Az Év Gyára díjat külön osztjuk ki a 3 milliárd forint alatti, 3-10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek között.

A pályázati adatlapot az oldalon történt regisztrációt követően ingyenesen küldjük el a pályázónak. A beérkező adatokat bizalmasan kezeljük, az adatokhoz hozzáférő közreműködők (zsűritagok és kiértékelő szakemberek) titoktartását jogi nyilatkozat aláírásával garantáljuk!

A versenyt és az eredményeket folyamatos sajtóanyagok és média megjelenések kísérik a GyártásTrend print és online felületein, PPH kiadásában megjelenő Élelmiszer szaklapban és annak online felületén, illetve médiapartnereink felületein.

A versenyre pályázat minden olyan Magyarországon bejegyzett vállalat, amely rendelkezik gyártóegységgel.

A versenyen való részvétel ingyenes.

A pályázati adatlap benyújtásának határideje: 2015. december 16.