palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az Országos Magyar Vadászkamara Kittenberger Kálmán Sajtódíj pályázata

vadaszkamara1Az Országos Magyar Vadászkamara és az Országos Magyar Vadászati Védegylet közösen megismétli sajtódíj-pályázatát.
A kiírás a széles közvélemény rokonszenvének a megnyerését célozza a vadvédelem, a vadászat célját, lényegét kívánja elfogadtatni a „nem-vadászok” körében, bemutatandó, hogy a vadászat speciális természetvédelem.

Jelentkezni lehet TV és rádió műfajban, az írott sajtóban 2008. július 1. és 2009. június 30. között megjelent művekkel. Beküldhető legföljebb három írásos pályamű, összesen maximum kilenc gépelt oldal (13 ezer karakter) terjedelemben, három másolt példányban. A rádióműsor hossza maximum 25 perc idő lehet, három másolt hangkazettával, a videofilm maximum 25 perc (nem kötelező az előzetes sugárzás), 1 példányban.

A vadászsajtóban – vadászújságokban, magazinokban, a megyei kamarák kiadványaiban – megjelent írásokkal nem lehet pályázni.

Pályázati díjak:
írott sajtó és internet: oklevél + bruttó 300 000 Ft
TV: oklevél + bruttó 300 000 Ft
rádió: oklevél + bruttó 300 000 Ft

A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy díjat visszatartson.

A pályázatokat az OMVK címére (1027. Budapest, Medve utca 34-40) 2009. július 13-i beérkezéssel lehet beküldeni. A pályaműveket szakmai zsűri bírálja el. Az eredmény a 2009-es Országos Vadásznapon kerül kihirdetésre.