palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Baba-Mama fotópályázat

Küldje el legkedvesebb fényképét, melyen közösen szerepel gyermekével a babamama@bookline.hu e-mail címre, és nyerhet egy 10.000 Ft értékű baba ajándékcsomagot. A 18 legjobb fényképet a Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő Babamama Expon (november 6-8-ig) mindenki megcsodálhatja a Bookline standjánál. LEJÁRT PÁLYÁZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

A látogatók szavazatai alapján kiválasztott abszolút győztes Baba és Mama november 11 és 15-e között a Bookline Drogéria oldali kirakatából fog visszamosolyogni ránk, a győztes fénykép beküldője pedig egy 10 000 Ft értékű baba ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

Fotópályázatban való részvétel feltételei:

  • A játékban kizárólag regisztrált felhasználóink vehetnek részt. Kérjük, ha még nem regisztrált oldalunkon, a fénykép beküldése előtt ezt tegye meg itt!
  • A játékban résztvevők kizárólag egy darab fényképpel pályázhatnak, amelyen a Baba és a Mama közösen szerepel.

A beküldött fájl mérete minimum 400 KB nagyságú legyen. Elfogadott fájltípus: jpg, jpeg

Pályázati határidő: 2009. november 2.

A fénykép készítője és a fényképen szereplő felnőtt korú személy hozzájárul ahhoz, hogy a Bookline.hu Nyrt. a Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő Babamama Expon a fényképet A3-as méretben a standján kihelyezze, továbbá hozzájárul ahhoz, hogy a fénykép 2009. november 11-e és 15-e között a bookline.hu/drogeria oldalon a kirakatban szerepeljen.
A legtöbb szavazatot kapott fotó beküldőjét 2009. november 11-ig nyereményéről e-mailben tájékoztatjuk. A 10.000 Ft értékű ajándékcsomagot részére a GLS futárszolgálat kézbesíti november 15-e után.
A Bookline.hu Nyrt. vállalja, hogy a beküldött fényképeket a fent említett megjelenéseken kívül egyéb célokra nem használja fel és nem jelenteti meg, valamint harmadik személynek nem adja tovább.