palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ballagási érem tervező pályázat

A Magyar Pénzverő Zrt. éremtervező pályázata, ahol két ballagási érem újragondolására van lehetőség. A pénzdíjas pályázat 150 000 Ft – 300 000 Ft díjazással jár. Pályázatok beküldési határideje: 2018. október. 31.


A feladat és az érem adott, a Te dolgod lesz, hogy újjászülessen, átalakuljon! Alkoss meg egy csodás és emlékezetes érmet, amely egyedi, megszólítja az ajándékozót és a megajándékozottat egyaránt!

Az éremdesign pályázatban résztvevő, áttervezendő érmeket tekintsd inspirációnak. Nézd meg és gondold újra őket, aztán alkosd meg a Te saját, új és egyedi érmedet! Szárnyalj és alkoss egy igazán különleges érmet!

Várjuk minden designer, grafikus, leendő éremművész, rejtőzködő zseni ; egyszóval mindenki pályaművét, aki kreativitást és tehetséget érez magában! Ha magadra ismertél alkoss, tervezz és pályázz!

BALLAGÁSI ÉREM 

A pályázat kiírások során időről-időre új feladatot adunk meg, amelyekre egymástól függetlenül tervezhetsz. A témák ugyan különbözőek, de mégis van egy gondolat, amely összeköti őket: mindegyik olyan eseményhez kapcsolódik, amely meghatározó az emberek életében. Lesz benne esküvő, születésnap és még sok más.

Az éremdesign pályázatban résztvevő, áttervezendő érmeket tekintsd inspirációnak. Nézd meg és gondold újra őket, aztán alkosd meg a Te saját, új és egyedi érmedet!

A BALLAGÁSI ÉREM  áttervezése a következő feladat! Arra kérünk Benneteket, hogy munkátokon – akár színnel, akár a tervetek leírásában – jelezzétek, hogy az érmetek  anyaga ezüst vagy színesfém (sárgaréz)!

PÁLYÁZATI HATÁRIDŐK 2018-2. BALLAGÁSI ÉREM

A “BALLAGÁSI ÉREM” témájú érmek  kiírásának  időpontja és ezzel a pályázati időszak kezdete: 2018. 09. 14.

A „BALLAGÁSI ÉREM”  témájú érmek pályázati anyagának leadási határideje: 2018. 10. 31.
A  „BALLAGÁSI ÉREM” pályaművek várható elbírálása 2018. november közepe 
Várható eredményhirdetés: 2018. november vége.

A jelenlegi áttervezendő ballagási érmekről az alábbi linkre kattintva talál információkat!

Áttervezendő érmék: Ballagási érme I., Ballagási érme II.

Technikai információk:
Pályaművedet fekvő A4 méretű, 300 dpi felbontású (3508×2480 px) jpg formátumban kell feltöltened, amely előzetes jóváhagyás (előzsűrizés) után jelenik meg az oldalon.
Az egymás mellé helyezett éremoldalakat 120 mm-es átmérőjű körben tervezd meg, a körvonalat egy vékony vonallal jelöld. Nem kör alakú érem esetén az éremterv kontúrjait ugyancsak vonallal jelöld. Az éremtervek grafikai anyagát fekete-fehérben kell elkészítened és ábrázolnod. Az éremoldalakon konzekvensen kell érzékeltetned – sötétíteni, világosítani, árnyalni – az alacsonyabb, illetve magasabb plasztikákat. Kérjük, hogy felirat tervezése esetén a legnagyobb odafigyeléssel készítsd el a szöveges rész betűinek méretezését, pontosságát, szabályosságát és kiosztását. Amennyiben az érem felirata adott betűtípussal készül, a betűtípust a szöveges leírásban tüntesd fel. Az érem pereme tekintetében, amennyiben a peremre felirat és/vagy plasztikai elem, jel, embléma, stb. kerül, ennek grafikai tervét az elő- és hátoldal között helyezd el. Sima, vagy recézett perem esetén elegendő szövegesen jelölnöd a tervezett kivitelezést („recézett” vagy „sima”), a recéket nem szükséges grafikusan ábrázolnod.

Az ÉREMDESIGN PÁLYÁZATOK 2018 pályázaton való részvételben nem számít a sem a korod, sem az iskolai végzettséged.

Egy dolog számít: a munkád színvonala!

Nevezésed során az alábbi feltételeknek kell megfelelned:

  • Pályaművedet kizárólag a pályázat hivatalos weboldalán keresztül küldheted be.
  • Egy rövid regisztráció során meg kell adnod az adataidat, majd miután elfogadtad az adatvédelmi szabályzatot és a pályázati feltételeket, már fel is töltheted a munkádat. Lehetőséged van a pályaművedhez szöveges megjegyzést is fűzni.
  • Nagyon fontos, hogy egy kiíráson belül összesen három különböző pályamunkával vehetsz részt!
  • A határidő lejárta után benyújtott pályázatokat nem fogadjuk el.
  • Megvalósult tervek másolása (részben vagy egészben), vagy más szellemi tulajdonának saját néven történő benyújtása azonnali kizárással jár.

Nyereményed akár 450 000 Forint is lehet!
Elmondjuk, hogyan!
Tervezz megvalósítható érmet és a nyertes munkádat 150 000 Forinttal díjazzuk, és további 300 000 Forintot nyerhetsz az általad tervezett éremmel (éremoldalanként 150 000 Forintot) akkor, ha az érmedet meg is tudjuk valósítani!

Ballagási érem tervező pályázat