palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Beszédes tekintetek fotópályázat

spektrum pályázatPályázat Beszédes tekintetek témakörben. A Spektrum magazin fotópályázatot hirdet. A fotópályázat célja, hogy a magazin rovatainak témaköreiben magas színvonalú fotók, sorozatok készüljenek, melyeket a nagyközönség a Spektrum magazinon keresztül nyomtatásban is megismerhet.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK
A szerkesztőségünkbe megküldött, maximum 5 darab kép mérete egyenként 3-5 MB közé eshet. A pályázaton csak olyan fotók vehetnek részt, amelyek a pályázat benyújtásának időpontját megelőzően más fotóversenyen nem értek el eredmény. A képek javítása, retusálása megengedett.

A PÁLYÁZÁS MÓDJA
A pályázati anyag elküldése az info@spektrumkiado.hu címre a megjelölt témakörben. A pályázat következő fordulójába 2010. április 13-ától kezdődően lehet a felvételeket elküldeni. A pályázaton való részvétel előfeltétele, hogy a pályázó elfogadja a nevezési feltételeket, és regisztrálja magát a www.vilagtukre.hu oldalon.

DÍJÁTADÁS
A zsűri döntést hozott az “Utazás, kultúrák” témakör pályázati anyagaira vonatkozóan. Az eredmények a 2010. április elején megjelent lapszámban olvashatók. A nyertes képek hamarosan megtekinthetők lesznek a pályázat weboldalán is. A “Beszédes tekintetek” témakörben a pályázatokat 2010. május 30-áig várjuk az info@spektrumkiado.hu címre.

SZERZŐI JOGOK
Tekintettel arra, hogy a pályázaton a kiírás feltételei alapján csak első felhasználásúnak minősülő fotók vehetnek részt, a pályázók tudomásul veszik, hogy szerzői jogdíj őket a pályázaton résztvevő fotókkal kapcsolatban nem illeti meg. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja. A nyertes pályázók hozzájárulnak, hogy a díjazott pályaműveket a pályázat kiírói ellenszolgáltatás nélkül felhasználhassák weboldalaikon, valamint a sajtóban. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szakmai zsűri tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.

ZSŰRI
A díjak odaítéléséről szakemberekből álló zsűri dönt.

Zsűritagok:

  • Szabó Róbert, fotóművész, C4 Fotóstúdió
  • Gerő András,Film-és TV operatőr, reklámfotós, C4 Fotóstúdió, www.fotostudio.hu
  • Posztós János, művészeti vezető, Spektrum magazin
  • Vadas Judit, vezető szerkesztő, Spektrum magazin

DÍJAK: Minden nyertesünk a lap egyéves előfizetését kapja ajándékba!

I. helyezett:

  • 100.000 forint értékű 2 éjszakás pihentető wellness hétvége a Birdland Golf & Spa szállodában, Bükkfürdőn
  • 6 darab belépő a Tropicariumba (Campona)

II. helyezett: 4 db belépő a Tropicariumba (Campona)
III. helyezett: 2 db belépő a Tropicariumba (Campona)

Regisztráció: http://www.vilagtukre.hu/fotopalyazat

Forrás: http://www.vilagtukre.hu/fotopalyazat