palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Bevándorlók mellettünk blogíró pályázat

kitekintő pályázatBevándorlók. Rengeteget hallunk róluk, mégis alig tudjuk, hányféle országból kelnek emberek útra Magyarország felé. Miért jönnek hozzánk? Hogy érzik magukat? Milyen az emberek hozzáállása? Mutasd be a Te szemszögedből! Írd meg személyes élményedet, véleményedet a magyarországi bevándorlókról, így különösen a tíz legnagyobb népcsoportról (ukrán, szerb, kínai, izraeli, orosz, amerikai, iráni, vietnámi, török, iraki). Hogyan látod a helyzetüket? Mit tehetünk a jobb beilleszkedésükért? Mit tanulhatnánk tőlük? A blogbejegyzéseddel értékes utazási utalványt nyerhetsz! A legnépszerűbb bejegyzés szerzője 100 ezer forint értékű utalványt kap, a 2. és 3. helyezett pedig 30 ezer és 20 ezer forintért utazhat majd.

Annyi a dolgod, hogy készítesz egy blogbejegyzést a saját blogodban a fenti témáról és a címkék között elhelyezed a „bevandorlok_mellettunk” taget, így a bejegyzés ezt követően megjelenik itt a gyűjtőblogon is. Emellett csak arra kérünk, hogy helyezd el az alábbi mondatot vagy annak értelemszerű megfelelőjét: „további véleményeket olvashatsz a Bevándorlók – Mellettünk blogon„.

2011. február 1-jén a Kitek Média Kft. az Index.hu Zrt.-vel együttműködve elindítja online blog-versenyét („Játék”), mely során a bloggerek a megjelölt magyarországi bevándorlóközösségekről alkotott  blog-bejegyzéseikkel és azok külön tag-gel való ellátása után (részletek alább) utazási utalványt nyerhetnek.

A Játék 2011. február 1-től 2011. november 30. éjfélig tart.

Nyeremények: 1 db 100.000 forintos, 1 db 30.000 forintos és 1 db 20.000 forintos utazási utalvány.

Nyeremények kiosztása: a játék időszakában a gyűjtőblogra került három legnépszerűbb bejegyzés szerzői kapják meg sorrendben a három utalványt. Az egyes posztok népszerűségét meghatározza, hogy hányan lájkolták a gyűjtőblogon, ill. osztották meg a facebookon.

A részvétellel, vagyis a blogbejegyzésed megfelelő felcímkézésével („bevandorlok_mellettunk”) és a Gyűjtőblogra utaló szöveges link elhelyezésével elfogadod a Játék jelen Részvételi feltételeit és egyben hozzájárulsz a neved és email-címed rendelkezésünkre bocsátásához a blog.hu-n keresztül.

Bővebben: a játék feltételei

Forrás: http://kitekinto.hu